Σε ρόλο επίσημου οδηγού του 2019 ο Kubica;

Για πολλούς η επιλογή της Williams να χρίσει teammate του Lance Stroll για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2018, ήταν το τέρμα του δρόμου σε ότι αφορούσε στο όνειρο του Robert Kubica να επιστρέψει στα Grand Prix. Είναι όμως έτσι;

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Σε προηγούμενο άρθρο φιλοξενούσαμε δηλώσεις του Nico Rosberg, παγκόσμιου πρωταθλητή F1 του 2016 που είναι πλέον στην ομάδα management του Πολωνού οδηγού όπου χαρακτήρισε τη

συμφωνία να ενταχθεί στην ιστορική ομάδα ως ένα ακόμα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση (διαβάστε εδώ τι είπε ο Rosberg και εδώ περισσότερα για τη συνεργασία του Kubica με τη Williams το 2018).

Σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκαν και τα λόγια του τεχνικού διευθυντή της βρετανικής ομάδας, Paddy Lowe, που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει το 2019 ότι δεν έγινε φέτος. Να δούμε δηλαδή τον 32χρονο Πολωνό σε ρόλο επίσημου πλέον οδηγού.

«Σε ότι αφορά στον Robert, η κατάσταση του ήταν ιδιαίτερη, έπρεπε να αξιολογήσουμε την ικανότητά του. Οργανώσαμε ένα σοβαρό πρόγραμμα δοκιμών και θα έλεγα πως σε αυτό και οι δύο πλευρές εξερευνούσαν πιθανότητες. Και θα συνεχίσουμε να τον αξιολογούμε ως αναπληρωματικό οδηγό μας, θα λάβει άλλωστε μέρος και σε κάποιες δοκιμές. Θα δούμε που θα μας βγάλει αυτό. Ίσως να τον φέρει και σε ρόλο επίσημου οδηγού για το 2019», παραδέχθηκε ο Lowe μιλώντας στο ρωσικό Championat.

Keywords
Τυχαία Θέματα