Ρίχνει γέφυρες προς Hamilton o Rosberg

Κάποτε υπήρξαν αχώριστοι φίλοι. Τελικά τους χώρισε η φιλοδοξία και ο ανταγωνισμός. Ο λόγος για τον περυσινό παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, Nico Rosberg, και τον διάδοχό του, Lewis Hamilton.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Οι δυο τους αναρριχήθηκαν παράλληλα στις βαθμίδες του μηχανοκίνητου αθλητισμού και πέρασαν τέσσερις σεζόν ως teammates στη Mercedes

AMG Petronas. Οι τελευταίες τρεις με μεγάλες κόντρες καθώς λόγω της κυριαρχίας της γερμανικής ομάδας στην υβριδική εποχή του σπορ, ουσιαστικά πάλευαν μεταξύ τους για τους τίτλους.

Πήρε τους δύο πρώτους ο Hamilton, πήρε τον περυσινό ο Rosberg όμως στην πορεία και λόγω της διαμάχης που είχαν αναπτύξει εντός και εκτός πίστας, η φιλία τους δηλητηριάστηκε. Πράγμα που ο Γερμανός ελπίζει να είναι προσωρινό.

«Στο παρελθόν ήμασταν πολύ καλοί φίλοι. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί ξανά στο μέλλον. Δεν είμαστε πια αντίπαλοι, είμαι εντελώς εκτός Formula 1, άρα δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην τα πάμε και πάλι καλά μετά από λίγο καιρό. Όμως ακόμα δεν είμαστε σε αυτό το σημείο», είπε ο Rosberg στο γερμανικό τηλεοπτικό δίκτυο ZDF.

Μένει να ακούσουμε και την άποψη του Hamilton επί του θέματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα