Πότε θα δούμε τη διάδοχο της 918 Spyder;

Μπορεί τριγύρω ο ανταγωνισμός να έχει προϊοντικό οργασμό αλλά αυτό δεν αγχώνει καθόλου την Porsche. Παρότι τα hypercars αυξάνουν και πληθύνουν σταθερά, οι Γερμανοί δεν σκοπεύουν να αλλάξουν το δικό τους χρονοδιάγραμμα αντιδρώντας σε αυτό.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν θα επιταχυνθεί η διαδικασία δημιουργίας της διαδόχου της 918 Spyder! Πράγμα που μας οδηγεί στον παρακάτω χρονικό ορίζοντα…

«Έχουμε

κάτι που ετοιμάζουμε για το μέλλον αλλά όχι για το άμεσο μέλλον. Δημιουργούμε τόσο σπέσιαλ μοντέλα όπως η 918 Spyder κάθε δέκα χρόνια. Την παρουσιάσαμε το 2015, τώρα έχουμε 2017. Άρα δεν είναι η κατάλληλη χρονική περίοδος για μία τέτοια συζήτηση. Ίσως μετά από πέντε χρόνια», είπε σχετικά ο ισχυρός άνδρας της μάρκας από τη Στουτγάρδη, Oliver Blume, σε συνέντευξή του στο Motoring.

Μένει να δούμε αν οι McLaren και Ferrari που παρουσίασαν τις P1 και LaFerrari αντίστοιχα, την ίδια χρονική περίοδο με την Porsche 918 Spyder, θα επιλέξουν διαφορετική στρατηγική τώρα που οι Aston Martin και Mercedes-AMG μπήκαν στο παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα