Πότε θα αποκαλυφθεί το hypercar της Mercedes-AMG;

Καιρό τώρα παρακολουθούμε με αγωνία όλα τα νέα που προκύπτουν σχετικά με το Project One, το απόλυτο hypercar που ετοιμάζει η Mercedes-AMG για να αποτελεί το αντίπαλο δέος της Βαλκυρίας των Aston Martin-Red Bull Racing. Μάθαμε όμως και πότε θα το δούμε!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1, [email protected])

Η αποκάλυψή του αναμένεται να πραγματοποιηθεί το προσεχές

Φθινόπωρο, στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης! Όπως ήδη γνωρίζουμε η τιμή απόκτησής του είναι στα 2.1 εκατομμύρια ευρώ και πως οι Γερμανοί αναμένεται να κατασκευάσουν 250 έως 275 οχήματα.

Ήδη 225 από αυτά έχουν βρει κατόχους, μάλιστα έχουμε sold out για την αγορά της Βόρειας Αμερικής. Βλέπετε μπορεί η τελική του όψη να παραμένει άγνωστη για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς, όμως οι «καλοί» πελάτες της μάρκας, το είδαν προτού το αγοράσουν.

Το automobilemag.com επικαλείται συλλέκτη που έχει ήδη παραγγείλει το Project One και το χαρακτήρισε ως «κάτι πραγματικά άγριο, ακραίο σε κάθε τομέα». Από την πλευρά του, ο επικεφαλής σχεδιασμού της Mercedes, Gorden Wagener, το έχει χαρακτηρίσει… «τέλειο»!

Το νέο καμάρι του Αφάλτερμπαχ δανείζεται τεχνολογία από την ομάδα Formula 1 της Mercedes AMG, με την κινητήρια δύηναμη να αποτελείται από V6 κινητήρα 1.6lt και τέσσερις ηλεκτροκινητήρες που συνδυασμένα προσφέρουν πάνω από 1000 άλογα.

Θα έχει δυνατότητα να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά για 50 περίπου χιλιόμετρα και θα είναι αυστηρά διθέσιο. Περισσότερα, όσο πλησιάζουν τα αποκαλυπτήρια…

Keywords
Τυχαία Θέματα