Πόσο θα κοστίζει το νέο Qashqai;

To μοντέλο που έδειξε το δρόμο στα SUV ανανεώνεται αισθητικά και τεχνολογικά. Μετά την πρώτη μας επαφή μαζί του στη Βιέννη στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής του παρουσίασης (για την οποία μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα πατώντας εδώ), σειρά έχει τώρα η πανελλήνια παρουσίαση του από τη Nissan απ’ όπου προκύπτουν ενδιαφέροντα στοιχεία με βασικότερο, την τιμή του!

Με πόσα λοιπόν θα γίνει δικό σας το αναβαθμισμένο Qashqai; Εφαλτήριο αποτελούν τα 21.290 ευρώ, ποσό που αφορά στην έκδοση με τον

υπέρ-τροφοδοτούμενο 1200άρη βενζινοκινητήρα απόδοσης 115 αλόγων, σε επίπεδο εξοπλισμού Acenta.

Αυτό περιλαμβάνει έγχρωμη οθόνη 5 ιντσών, αισθητήρες βροχής και φωτός, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, Hill Assist, LSD, TPMS, Start/Stop, λεβιέ ταχυτήτων με χρωμιομένο διάκοσμο, piano black διάκοσμο στις πόρτες και το ταμπλό, ασημί/σετινέ λεπτομέρειες στο τιμόνι, πίσω φως ομίχλης LED, πίσω κεντρικό υποβραχιόνιο με ποτηροθήκες, αερόσακους οδηγού/συνοδηγού/πλευρικούς/κουρτίνας, δισκόφρενα εμπρός-πίσω κ.α.

Στη γκάμα υπάρχει ακόμα ο 1600άρης βενζινοκινητήρες αλλά και δύο επιλογές diesel με 1500 και 1600cc. Η πρώτη, με τον dCi κινητήρα απόδοσης 110 ίππων σε επίπεδο εξοπλισμού Acenta, κοστίζει 22.370 ευρώ με δωρεάν το μεταλλικό χρώμα και εξοπλισμό αντίστοιχου αυτού που προαναφέραμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα