Πόσο γρήγορος είναι τελικά ο Usain Bolt;

H αγάπη του Usain Bolt για την ταχύτητα είναι γνωστή και εκτός από τη συχνή παρουσία του στα paddock της Formula 1 αλλά και τη συνεργασία του με τη Nissan, αυτή τη φορά τον είδαμε να περνάει πίσω από το τιμόνι! Κι όχι οποιοδήποτε τιμόνι αλλά αυτό της αγωνιστικής Porsche 911 GT3 Carrera Cup!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ

(instagram.com/SeitanF1)

Ο 31χρονος σπρίντερ βρέθηκε στην πίστα του Ουίντον στην Αυστραλία όπου και έκανε δοκιμές με την αγωνιστική «γερμανίδα» της 23Red Racing που οδηγούσε ο Cameron McConville. Συνδετικός κρίκος ήταν ο John Steffensen, Αυστραλός σπίντερ, του το 2018 θα έχει πλήρη εμπλοκή στο Carrera Cup Australia με τη συγκεκριμένη ομάδα.

Δεν διέρρευσαν οι χρόνοι του Τζαμαϊκανού, ούτε έκανε ο ίδιος κάποιες δηλώσεις. Ωστόσο ο 43χρονος McConville που φέτος συμμετείχε επιλεκτικά σε κάποιους αγώνες του θεσμού, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις επιδόσεις του Τζαμαϊκανού: «Για να είμαι ειλικρινής ξαφνιάστηκα από το πόσο καλά τα πήγε. Όπως κάθε αθλητής αυτού του επιπέδου, έχει εντυπωσιακά αντανακλαστικά και συντονισμό όρασης-κινήσεων. Άρα το μόνο που χρειάζεται είναι κάποιος να τον βάλει σε αγωνιστικό ρυθμό».

Λέτε να δούμε τον Bolt σε guest συμμετοχή σε έναν αγώνα του Carrera Cup Australia το 2018;

Keywords
Τυχαία Θέματα