Παράνομα… «κουνελάκια»

Ήταν άτακτες όπως φαίνεται οι τρεις όμορφες και σέξι κοπέλες και γι’ αυτό βρέθηκαν με χειροπέδες στα χέρια στο Αστυνομικό Τμήμα του Κανκούν.

Τη μια στιγμή γλεντούσαν ξέγνοιαστες και την άλλη… μεταφέρονταν μέσα σε ένα περιπολικό. Ο λόγος για τρία «κουνελάκια» του Playboy τα οποία συνελήφθησαν εν μέσω ενός υπερπολυτελούς πάρτι στο οποίο, όπως οι ίδιες υποστηρίζουν, παρευρίσκονταν ως προσκεκλημένες και όχι ως «εργαζόμενες», όπως υποστηρίζουν οι μεξικανικές Αρχές.

Το ένταλμα σύλληψης των τριών πανέμορφων γυναικών εκδόθηκε για «εργασία στο Μεξικό με τουριστική βίζα», αδίκημα για το οποίο οι τρεις καλλονές δηλώνουν αθώες, αφού – όπως ισχυρίζονται – δεν έλαβαν καμία χρηματική αμοιβή για να παρευρεθούν στην εκδήλωση του Playboy.

Οι Marie Brethenoux, Elif Çelik και Lauryn Elaine αφέθηκαν ελεύθερες λίγες ώρες μετά από την περιπέτειά τους μετά από παρέμβαση του Playboy Mexico, που προσπάθησε να πείσει τις Αρχές ότι οι τρεις καλλονές δεν βρίσκονταν στο πάρτυ με κάποια επαγγελματική ιδιότητα. Το αν θα γίνουν πιστευτοί οι ισχυρισμοί του περιοδικού μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες, ωστόσο η διεύθυνση του κάνει λόγο για «κατάχρηση εξουσίας» εκ μέρους των Μεξικανών αστυνομικών.

Όσο για τα κορίτσια, αυτά δεν φάνηκαν να στενοχωριούνται και πολύ από τους μπελάδες τους με τον νόμο, αφού έσπευσαν να ανεβάσουν φωτογραφία τους στο Instagram με … φανταστικές χειροπέδες.

Δείτε φωτογραφίες από τα «κουνελάκια»…

Marie Brethenoux

Elif Çelik

Lauryn Elaine

Keywords
Τυχαία Θέματα