Όσα έγιναν στην 1η μέρα δοκιμών του Άμπου Ντάμπι

Μπορεί το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 να ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή με τη διεξαγωγή του Grand Prix του Άμπου Ντάμπι, ωστόσο ομάδες και οδηγοί ακόμα δεν έφυγαν για διακοπές! Όλοι έμειναν στα Εμιράτα όπου διεξάγεται διήμερο τεστ με τα ελαστικά της Pirelli για το 2018!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Ταχύτερος την πρώτη ημέρα του τεστ

ήταν ο Kimi Raikkonen για λογαριασμό της Ferrari, σταματώντας τα χρονόμετρα στο στο 1.37.768, επίδοση που ήρθε με τη νέα hyper-soft γόμα της ιταλικής εταιρείας ελαστικών που έκανε ντεμπούτο.

Τρία δέκατα πίσω από τον Φινλανδό ήταν ο Daniel Ricciardo για λογαριασμό της Red Bull Racing ενώ στα επτά ο παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton με τη Mercedes. «Πρωταθλητής» στους… γύρους ήταν ο Romain Grosjean που σταμάτησε στους 137, απόσταση που ισοδυναμεί με δυόμιση Grand Prix!

Στα αξιοσημείωτα ήταν το ατύχημα του Fernando Alonso που προκάλεσε καθεστώς κόκκινης σημαίας και φυσικά η συμμετοχή του Robert Kubica με τη Williams! Ο Πολωνός οδήγησε για πρώτη φορά την FW40, με την ιστορική ομάδα να αξιολογεί το βαθμό ετοιμότητάς του καθώς αποτελεί φαβορί για το ρόλο του διαδόχου του Felipe Massa.

Take a look at #F1 copkit difference between

Keywords
Τυχαία Θέματα