Οι αυξημένες δυνατότητες συνδεσιμότητας του νέου VW Polo

Το νέο VW Polo συνδέει τον οδηγό και τους επιβάτες άλλων οχημάτων πιο πρωτοποριακά και πιο εύκολα από ποτέ πριν, με νέες εφαρμογές και συστήματα τεχνολογίας. Ας τα δούμε αναλυτικά.

AppConnect: Η τελευταία γενιά του Modular Infotainment Matrix δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για τη σύνδεση του Polo με τα smartphone Apple και Android

μέσω του AppConnect. Μαζί με το MirrorLink (της Android), το AppConnect ενσωματώνει επίσης το Apple CarPlay και το Android Auto (της Google) στα συστήματα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας.

MediaControl: Με την εφαρμογή MediaControl η VW προσφέρει για tablet και smartphone μια διεπαφή με το σύστημα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας. Η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο πολλών λειτουργιών του συστήματος ενημέρωσης/ψυχαγωγίας πολύ βολικά μέσω ενός tablet. Οι επιβάτες απλώς συνδέουν το tablet τους στο σημείο σύνδεσης WiFi του συστήματος ενημέρωσης/ψυχαγωγίας DiscoverMedia. Οι λειτουργίες που μπορούν να ελεγχθούν περιλαμβάνουν το ραδιόφωνο, όλες τις πηγές ήχου και βίντεο (π.χ, USB, CD, DVD, σκληρό δίσκο) καθώς και το σύστημα πλοήγησης. Τα στάνταρ χαρακτηριστικά στο μενού πλοήγησης συμπληρώνονται από μια λειτουργία αναζήτησης διευθύνσεων που χρησιμοποιεί το διαδίκτυο και μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει τα αποτελέσματα της αναζήτησης για την επιλογή προορισμού. Οι επιβάτες των πίσω θέσεων μπορούν τώρα να στέλνουν επίσης το ημερολόγιο εκδηλώσεων και το βιβλίο διευθύνσεων από tabletή smartphone στο σύστημα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας για χρήση τους ως προορισμούς πλοήγησης.

«Guide & Inform» της Car-Net: Με τη χρήση του «Guide&Inform» οι επιβάτες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες online. Αυτές περιλαμβάνουν: Online Αναζήτηση POI (αναζήτηση σημείου ενδιαφέροντος), Online Επιλογή Προορισμού, Επιλογή Διαδρομής, Πληροφορίες Καυσίμων (τοποθεσία, διαθεσιμότητα και τιμή καυσίμου), Ειδήσεις, Καιρός, Πληροφορίες Στάθμευσης (τοποθεσία, διαθεσιμότητα και τιμή), Σταθμοί φόρτισης (για ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα) και Online Πληροφορίες Κυκλοφορίας.

Φόρτιση Χωρίς Καλώδιο και Πρόσβαση Χωρίς Κλειδί: Στο νέο Polo με την τηλεφωνική διεπαφή Comfort είναι επίσης δυνατή η επαγωγική φόρτιση του smartphone (για συμβατά τηλέφωνα). Αυτή η τηλεφωνική διεπαφή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επαγωγική σύνδεση smartphone στην εξωτερική κεραία του οχήματος. Χάρη στο προαιρετικό σύστημα «Keyless Access» δεν χρειάζεται να έχετε το κλειδί στο χέρι. Το σύστημα εντοπίζει το κλειδί αν είστε σε μια απόσταση περίπου 1,5 μ. από το όχημα και ξεκλειδώνει τις πόρτες και το πόρτ-μπαγκάζ μόλις ανοίξετε μια από τις εμπρός πόρτες με το χερούλι. Αφού μπείτε μέσα στο αυτοκίνητο, με το πάτημα του διακόπτη εκκίνησης ανάβει η μηχανή και είστε έτοιμοι για να φύγετε.

Keywords
Τυχαία Θέματα