Ο Verstappen επέκτεινε τη συνεργασία του με τη Red Bull

Ενώ η φημολογία σχετικά με επαφές του με άλλες ομάδες χτυπούσε κόκκινο, ο Max Verstappen «χτύπησε» τις φήμες βάζοντας την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τη Red Bull Racing!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο Ολλανδός ήταν «δεμένος» έως και το 2019 αλλά παρότι πολλοί πίστευαν πως σκεφτόταν την αποχώρηση μετά το δύσκολο και γεμάτο ατυχίες πρώτο μισό της σεζόν, αποφάσισε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της αυστριακής ομάδας και να επεκτείνει

τη μεταξύ τους συνεργασία κατά έναν ακόμα χρόνο!

«Η Red Bull ανέκαθεν έδειχνε την πίστη της σε εμένα με πράξεις. Με προσκάλεσε στη Junior ομάδα της στα 16 μου, μου έδωσε την ευκαιρία να τρέξω στη Formula 1 στα 17 (σημ: με τη Scuderia Toro Rosso) και μετά την ευκαιρία να τρέξω με τη Red Bull Racing, η συνεργασία μου με την οποία ξεκίνησε ονειρικά (σημ: με νίκη στο ισπανικό GP του 2016). Πάντα λοιπόν στήριζαν εμένα και τις φιλοδοξίες μου και ξέρω πως μοιραζόμαστε τους ίδιους στόχους. Η υποστήριξή τους, από τα παιδιά στο εργοστάσιο μέχρι τους μηχανικούς μου στο γκαράζ, άσχετα με το τι μπορεί να έχει συμβεί στην πίστα, ήταν πάντα στο 100%. Και έχουμε περάσει ήδη πολλές ωραίες στιγμές. Είμαι πολύ χαρούμενος που δεσμεύομαι περαιτέρω με τη Red Bull Racing και ανυπομονώ να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί στοχεύοντας σε περισσότερες επιτυχίες τα επόμενα χρόνια», είπε ο Verstappen.

Ο 20χρονος σήμερα Ολλανδός, έγινε σε ηλικία 18 ετών και 228 ο νεότερος νικητής στην ιστορία του σπορ, δικαιώνοντας και με το παραπάνω την πίστη της Red Bull. Μάλιστα, θα κατείχε το ρεκόρ ακόμα κι αν η παρθενική του επιτυχία δεν ήταν εκείνη πέρυσι στη Βαρκελώνη αλλά η κατάκτηση της καρό σημαίας τον περασμένο μήνα στη Μαλαισία!

«Είμαστε πανευτυχείς που ο Max συμφώνησε να επεκτείνει το συμβόλαιό του μαζί μας. Η συνεργασία μας ξεκίνησε εντυπωσιακά πέρυσι στην Ισπανία και έκτοτε ο Max το μόνο που κάνει είναι να πιέζει για το καλύτερο. Ήταν σπουδαία στιγμή για όλη την ομάδα, όταν τον είδαμε να αφήνει πίσω του όλες τις δυσκολίες που είχε φέτος και να παίρνει εκείνη τη φανταστική νίκη στη Μαλαισία. Είναι πραγματικός αγωνιστής, αναμφίβολα σπουδαίο ταλέντο και έχει ένα σπάνιο ένστικτο που του επιτρέπει να ξέρει τι χρειάζεται για να μάχεται με σταθερότητα σε αυτό το επίπεδο. Μαζί με την εργασιακή ηθική του αλλά και την ώριμη προσέγγιση που τον θέλει να μαθαίνει συνεχώς, έχει κάθε δικαίωμα να είναι πεινασμένος για επιτυχίες. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε μακρύτερα το κοινό μας ταξίδι στο κυνήγι παγκόσμιων τίτλων. Τώρα που έχουμε μακροπρόθεσμο μέλλον με τον Max, βρίσκεται στο ιδανικό μέρος ώστε να χτίσει γύρω του την ομάδα που απαιτείται για να κατακτήσουμε τις κοινές μας φιλοδοξίες», είπε από την πλευρά της RBR, ο επικεφαλής της, Christian Horner.

Αντίθετα ακόμα δεν υπάρχουν νέα σχετικά με το μέλλον του έτερου οδηγού των «ταύρων», του Daniel Ricciardo, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στο τέλος της επόμενης σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα