Νέο Mazda MX-5 Z-Sport μόνο σε 300 μονάδες

Η Mazda δημιουργεί μια νέα, περιορισμένης παραγωγής έκδοση του MX-5, η οποία τονίζει τα σπορ χαρακτηριστικά του και θα προσφερθεί αποκλειστικά και μόνο στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας.
ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ ([email protected])

Η νέα έκδοση του MX-5 ονομάζεται «Z-Sport» και θα κατασκευαστεί σε μόνο 300 μονάδες. Οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν την 1η Μαρτίου και εξωτερικά, ξεχωρίζει με την παρουσία ειδικού

γκρι μεταλλικού χρώματος, που συνδυάζεται με κόκκινη υφασμάτινη οροφή και 17 ιντσών ζάντες της BBS.

Στο εσωτερικό, το νέο Mazda MX-5 Z-Sport διαθέτει δερμάτινα καθίσματα, Z-Sport πατάκια και μαρσπιέ, αλλά και μια πλακέτα που αναγράφει την ονομασία της έκδοσης στην κονσόλα. Επίσης, η Mazda τονίζει και τον εξοπλισμό του, προσφέροντας στοιχεία όπως LED φώτα, Navi, αλλά και κλιματισμό.

Ενισχύσεις έχουμε και στα οδικά και οδηγικά του χαρακτηριστικά, αφού το παρών δίνουν σπορ αμορτισέρ της Bilstein, μπάρα θόλων και μπλοκέ διαφορικό.

Στο πεδίο του κινητήρα, το νέο Mazda MX-5 Z-Sport διαθέτει το 2λιτρο βενζινοκίνητο μοτέρ των 160 ίππων ισχύος και 200 Nm ροπής, που του προσφέρει 0-100 χλμ./ώρα σε 7,3 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα 214 χλμ./ώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα