Νέες περιορισμένης παραγωγής εκδόσεις για τη Mercedes G-Class

Η Mercedes παρουσιάζει τρεις νέες εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής για τη G-Class, οι οποίες σηματοδοτούν και το τέλος της παραγωγής του αειθαλούς μοντέλου, εν όψει της παρουσίασης της νέας γενιάς της G-Class το 2018.
ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ ([email protected])

Οι νέες εκδόσεις της Mercedes G-Class συνδυάζονται με τις επιλογές G 350 d, G 350 d Professional και G 500, ενώ συνοδεύονται με την ονομασία «Limited Edition». Θα κατασκευαστούν σε μόνο 463 μονάδες για κάθε μια έκδοση προς

τιμήν του W463, που είναι η κωδική ονομασία της G-Class στη γκάμα της γερμανικής μάρκας.

Κάθε μια από τις Limited εκδόσεις της G-Class ξεχωρίζει με τα μοναδικά της χαρακτηριστικά και έτσι, η G 350 d Limited διακρίνεται για το ειδικό μαύρο μεταλλικό της χρώμα, τα πακέτα Sports, Exterior Stainless Steel και Chrome, αλλά και τις AMG ζάντες, τα φιμέ τζάμια, το θερμαινόμενο εμπρόσθιο παρμπρίζ και την ηλεκτρική ηλιοροφή.

Στην περίπτωση της Mercedes G 350 d Professional Limited το εξωτερικό χρώμα είναι ένα ειδικό μπλε, ενώ υπάρχουν στάνταρ τα πακέτα Professional Offroad και Loading Protection, που προσθέτουν μεταξύ άλλων προστατευτικά πλέγματα στα εμπρόσθια φώτα, πίσω σκάλα οροφής και ξύλινη επένδυση στο χώρο φόρτωσης.

Η κορυφαία Mercedes G 500 Limited από την πλευρά της, ξεχωρίζει με την παρουσία των πακέτων Chrome, Sports και Loading Protection, το ειδικό ασημί της χρώμα, αλλά και τα επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού όπως το κορυφαίο ηχοσύστημα της Harman Kardon, θερμαινόμενο παρμπρίζ και δέκτης τηλεόρασης. Διευρυμένα είναι και τα συστήματα ασφαλείας.

Όλες τέλος οι περιορισμένης παραγωγής εκδόσεις της Mercedes G-Class διαθέτουν και ένα ειδικό λογότυπο «Schöckl» στο κεντρικό υποβραχιόνιο, που τιμά το ομώνυμο βουνό στις Άλπεις στο οποίο βρίσκεται η ιδιαίτερα απαιτητική off road πίστα της Mercedes. Επιπλέον αυτών, υπάρχουν και λογότυπα «Limited Edition» στην εμπρόσθια κολώνα κάθε μιας G-Class.

Οι νέες Mercedes G-Class Limited Edition θα ξεκινήσουν τις πωλήσεις τους τον Ιανουάριο. Οι τιμές τους στη Γερμανία είναι 103.940 ευρώ για την G 350 d Professional, 122.918 ευρώ για την G 350 d και 140.164 ευρώ για την G 500. Μαζί τους η Mercedes θα προσφέρει και την G65 Final Edition, για τους πλέον απαιτητικούς πελάτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα