Με τετραδιεύθυνση και κύκλωμα 48V η επόμενη Lamborghini Huracan

Καθώς πλησιάζουμε την στιγμή για την αντικατάσταση της Lamborghini Huracan οι πληροφορίες για το επερχόμενο μοντέλο διαμορφώνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα εικόνα.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Η Lamborghini αναμένεται να παρουσιάσει τον αντικαταστάτη της Huracan κοντά στα τέλη του 2018 ή στις αρχές του 2019. Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το νέο μοντέλο είναι ιδιαίτερα θετικές καθώς αναμένονται αρκετές και σημαντικές αναβαθμίσεις. Μεταξύ άλλων η νέα

Huracan πιθανότατα θα έχει δανειστεί το σύστημα τετραδιεύθυνσης από την μεγαλύτερη Aventador S, κάτι που θα ενισχύσει κατά πολύ τις ικανότητες στο δρόμο και στην πίστα.

Επίσης σημαντική αλλαγή θα είναι και η υιοθέτηση ενός ηλεκτρικού κυκλώματος 48V χωρίς αυτό να προμηνύει μια υβριδική έκδοση. Απλώς το κύκλωμα θα υπάρχει παράλληλα με το κλασικό 12V ώστε να τροφοδοτεί πιο απαιτητικά σε ενέργεια συστήματα όπως για παράδειγμα τις ενεργές αντιστρεπτικές. Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με αυτό που υπάρχει στην Bentley Bentayga και το Audi SQ7.

Σε ότι αφορά τον κινητήρα το πιο πιθανό σενάριο μέχρι στιγμής είναι να χρησιμοποιηθεί σε πρώτη φάση ο γνωστός από το σημερινό μοντέλο ατμοσφαιρικός V10 των 5.2 λίτρων. Μαζί με την απλή έκδοση η Lamborghini αναμένεται να παρουσιάσει επίσης για πρώτη φορά μια GT3 και μια steet-legal Superleggera.

Keywords
Τυχαία Θέματα