Μαθήματα σπορ οδήγησης στο Ρίνγκ (vid)

Κάποιος δύσκολα θα μπορούσε να λάβει αρκετά μαθήματα οδήγησης στη δύσκολη πίστα του Νίρμπουργκρινγκ, έτσι αποφασίσαμε να σας φέρουμε ένα κομμάτι από τα δίδακτρα της επονομαζόμενης και πράσινης κόλασης, που προέρχεται από έναν τύπο που ονομάζεται Lars Kern, αλλά και μια Porsche.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Ο άντρας χαλαρά έγραψε ένα χρόνο 7:06, χωρίς μάλιστα να συμπεριλάβει στο γύρο του την ευθεία της πίστας. Το κατόρθωμα, εκτός από τον ίδιο έχει πρωταγωνιστεί και μια κυρία, την 991 GT3 RS, όλα

έχουν καταγραφεί στην κάμερα από τον επιβάτη, ο οποίος επίσης συμβαίνει να είναι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου. Υπάρχουν μερικά πράγματα για το ύφος του οδηγού που μας έβγαλαν το μάτι. Για παράδειγμα, χρησιμοποιεί βελούδινη αφή ενώ αλληλεπίδραση με το τιμόνι είναι επίσης επική.

Ο Kern δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να αντιμετωπίσει πλήρως το γκάζι, μάλιστα, με την υποτονικότητα των κινήσεων του. Σίγουρα, η GT3 RS καταφέρνει να βγάλει την ουρά σε μία περίπτωση και σας προσκαλούμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο ο οδηγός απομακρύνεται από το πρόβλημα και αλληλεπιδρά με τον επιβάτη του.

Θα σκεφτόσαστε ποτέ να πλησιάσετε μια τίγρη που πρόκειται να καταβροχθίσει ένα κομμάτι κρέατος και να ζητήσετε από το αρπακτικό να μοιραστεί το μεσημεριανό; Ο τύπος αυτός κερδίζει με τη νηφαλιότητα και τον ψυχρά λογικό τρόπο που αντιμετωπίζει τους νόμους της Φυσικής. Η κυκλοφορία παρεμποδίζεται; Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα των τουριστικών γύρων στο Ρίνγκ, αλλά, όπως αποδεικνύει αυτή η 911, μπορείτε να αφήσετε εύκολα αυτά τα προβλήματα πίσω…

Πως εξηγούνται όλα αυτά; Ο Kern συμβαίνει επίσης να αγωνιστεί στην Porsche Carrera Cup στην Αυστραλία αυτή τη σεζόν…

Keywords
Τυχαία Θέματα