Κράζει τον Raikkonen ο Briatore

Ο δαιμόνιος Flavio Briatore «χτύπησε» ξανά! Ο πρώην επικεφαλής της Benetton και της Renault, που μετά το σκάνδαλο «crashgate» έχει βρεθεί εκτός Formula 1, βάλλει κατά του Kimi Raikkonen.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Σύμφωνα με τον 67χρονο, ο Φινλανδός οδηγός αποτελεί

τον «αδύναμο κρίκο» της Scuderia Ferrari και το λόγο για τον οποίο αυτή δεν μπορεί να χτυπήσει στα ίσια τη Mercedes σε ότι αφορά στη μάχη του πρωταθλήματος κατασκευαστών.

«Είναι πολύ δύσκολο για τη Ferrari να κερδίσει τον τίτλο στους κατασκευαστές έχοντας στις τάξεις της τον Raikkonen. Για να πάρεις τον τίτλο πρέπει να έχει δύο ανταγωνιστικούς οδηγούς και στην πορεία να δεις ποιος μπορεί να πάρει και το πρωτάθλημα των οδηγών», είπε χαρακτηριστικά ο Briatore στην ισπανική εφημερίδα Marca.

Ο Φινλανδός έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης από τον εναρκτήριο αγώνα του 2013, που έγινε στο Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης. Την επόμενη χρονικά επέστρεψε στη Scuderia, για λογαριασμό της οποίας οδηγούσε και την περίοδο 2007-2009, χαρίζοντάς της τότε τον τελευταίο της τίτλο.

Όμως η δεύτερη θητεία του στα κόκκινα δεν έχει ακόμα νίκη, φέτος πήρε την πρώτη του pole position ενώ είχε τρεις παρουσίες στο βάθρο το 2015, τέσσερις πέρυσι και πέντε έως τώρα φέτος. Πριν λίγες ημέρες έκλεισε τα 38 και είναι ο γηραιότερος οδηγός στο grid.

Ωστόσο, με τις ευλογίες και του Sebastian Vettel (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ), ανανέωσε για μία ακόμα σεζόν το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα