Ηλεκτρικό προσιτό Crossover από τη Ford

Η Ford έχει φιλόδοξο σχέδιο να κυκλοφορήσει το πρώτο πλήρως αυτόνομο αυτοκίνητο το 2021 – ένα όχημα που θα χρησιμοποιηθεί μόνο για υπηρεσίες κοινής χρήσης αυτοκινήτων. Ένα χρόνο πριν, η Blue oval σκοπεύει να ξεκινήσει το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο μεγάλης εμβέλειας – το οποίο θα απευθύνεται στις μάζες.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, κατά τη διάρκεια του 2017 Consumer Electrics Show, ο κατασκευαστής ανακοίνωσε ότι ήδη

εργάζεται επάνω σε ένα ηλεκτρικό crossover μεγάλης εμβέλειας. Δεν αποκάλυψε άλλες λεπτομέρειες τότε, αλλά τώρα με τη φωνή του επικεφαλής της τεχνολογίας, Raj Nair, η Ford επιβεβαίωσε ότι το αυτοκίνητο θα έχει προσιτή τιμή.

«Το σχέδιό μας είναι να είναι ένα προσιτό όχημα, ένα πρότυπο mainstream”, δήλωσε ο Nair στο Yahoo Finance. Για να καταγράψουμε όγκους πωλήσεων στην ηλεκτροκίνηση, πρέπει να σιγουρευτούμε ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα θα είναι προσιτά, αλλιώς θα παραμείνουν ως ένα εξειδικευμένο στοιχείο ή ένα στοιχείο πολυτελείας».

Αρχικά, η Ford δήλωσε ότι το ηλεκτρικό crossover θα διαθέτει τουλάχιστον 483 χιλιόμετρα αυτονομίας, αλλά προφανώς η αυτοκινητοβιομηχανία είναι σε καλό δρόμο για να ξεπεράσει αυτόν τον αριθμό. «Νομίζουμε ότι έχουμε μια τεχνολογική πορεία που θα μας οδηγήσει σε ένα προσιτό crossover με μεγάλη αυτονομία που θα είναι πλήρως ανταγωνιστικό», πρόσθεσε ο Nair.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηλεκτρικό, Crossover, Ford,ilektriko, Crossover, Ford