Η Toyota ανανεώνει στα σημεία το Hilux

Με μικροαλλαγές στην εμφάνισή του αποκαλύφθηκε το Toyota Hilux στην Ταϋλάνδη, προετοιμάζοντάς μας για το facelift του ιαπωνικού pick-up, που αναμένεται να δούμε και στην Ευρώπη το 2018.
ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ ([email protected])

Στις αλλαγές που φαίνονται από τις φωτογραφίες, το ανανεωμένο Toyota Hilux θα ξεχωρίζει με την νέα κυψελλοειδή γρίλια της μάσκας, τους αλλαγμένους εμπρόσθιους

προβολείς ομίχλης με χαρακτηριστικές κάθετες επενδύσεις, αλλά και τον επανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Επίσης, έχουν αλλάξει ελαφρώς και τα πίσω φώτα που αποκτούν περισσότερο κόκκινο κρύσταλλο.

Επιπλέον των παραπάνω και τουλάχιστον για την αγορά της Ταϋλάνδης, η Toyota δημιουργεί για το Hilux την πιο σπορ έκδοση Rocco, η οποία συνδυάζεται αποκλειστικά με το διπλοκάμπινο αμάξωμα προσθέτοντάς του μαύρες επενδύσεις, σκουρόχρωμες 18άρες ζάντες, ειδικά αυτοκόλλητα, αλλά και μπάρα στην καρότσα. Στο εσωτερικό της έκδοσης αυτής υπάρχουν νέες μαύρες λεπτομέρειες.

Σε ό,τι αφορά στους κινητήρες του ανανεωμένου Hilux, παραμένει χωρίς αλλαγές ο 2,4 λτ. turbodiesel των 150 ίππων, ο οποίος υπάρχει και στην ελληνική αγορά. Παράλληλα, στην αγορά της Ταϋλάνδης προσφέρεται και ένας 2,8 λτ. diesel με 177 άλογα ισχύος, αλλά και ένας 2,7 λίτρων βενζινοκινητήρας με 166 άλογα.

Πλέον και μετά την παρουσίαση του ανανεωμένου ιαπωνικού pick-up στην Ασία, αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της Toyota για είσοδό του και στην ευρωπαϊκή αγορά. Αυτό, αναμένεται να συμβεί μέσα στην επόμενη χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα