Η Kia ενώνει τους “αιωνίους” στο μπάσκετ

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την περασμένη Κυριακή οι εταιρείες FMS και Kia Motors έδωσαν το παρών πίσω από τα καλάθια, παρακολουθώντας τις προσπάθειες των δύο «αιωνίων» αντιπάλων Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για την επικράτηση στο Πρωτάθλημα Basket

League. Πάντως τα αυτοκίνητά τους παρέμειναν “άθικτα” στο τέλος του αγώνα…

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο 12.000 θεατών η FMS, Επίσημος Συνεργάτης της Kia και Επίσημος Χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός από το 2013, παρουσίασε τα νέα μοντέλα, για πρώτη φορά στους φιλάθλους του γηπεδούχου Ολυμπιακού, ο οποίος αναδείχτηκε νικητής στο τέλος του αγώνα.

Οι θεατές του αγώνα, εκτός των αγαπημένων τους παικτών, μπόρεσαν να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα της εταιρείας, πιο αναλυτικά, το νέο Sportage, το Soul καθώς και το Rio, τον πρωταγωνιστή της Kia στην B κατηγορία. Τα νέα μοντέλα αποτέλεσαν τον πρωταγωνιστή δίπλα από το παρκέ, όπου οι παίκτες των δύο ομάδων τα «έδωσαν όλα». Συνδυαστικά, στο ημίχρονο της αναμέτρησης διοργανώθηκε διαγωνισμός ευστοχίας σε βολές. Το έπαθλο του διαγωνισμού ήταν μια οδηγική εμπειρία για ένα Σαββατοκύριακο με το ολοκαίνουργιο Soul και διαμονή για 2 άτομα στο πολυτελές Ξενοδοχείο Elafivolia Arachova Resort.

Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν εκ νέου τα νέα μοντέλα της Kia, την προσεχή Κυριακή 4 Ιουνίου 2017, όπου θα πραγματοποιηθεί ο 3ος κατά σειρά αγώνας μεταξύ των «αιωνίων» στο ΣΕΦ με γηπεδούχο τον πρωταθλητή Ολυμπαικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα