Η Infiniti ετοιμάζει ένα ξεχωριστό sedan για το Ντιτρόιτ

Ενώ ο πολύς κόσμος μετρά αντίστροφα για την αλλαγή του χρόνου, οι φίλοι της αυτοκίνησης μετρούν αντίστροφα για την Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ που παραδοσιακά αποτελεί το πρώτο μεγάλο γεγονός κάθε έτους για τον κόσμο των τεσσάρων τροχών.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Και εκεί, φαίνεται πως η Infiniti θα τραβήξει τα βλέμματα στο περίπτερό της, με το νέο της εντυπωσιακό πρωτότυπο. Ένα μοντέρνο και γεμάτο τεχνολογία σεντάν που αποτελεί την πρώτη ξεκάθαρη

ερμηνεία της νέας σχεδιαστικής γλώσσας του πολυτελούς παρακλαδιού της Nissan.

«Το νέο πρωτότυπο μας θα οδηγήσει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των σεντάν στο επόμενο στάδιο εξέλιξης. Μία αλλαγή προς πιο έξυπνα, πιο συμπαγή και λιγότερο θορυβώδη συστήματα κίνησης. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα όχημα εναλλακτικών λειτουργιών, με ρέουσες χειρονομίες, πιο ενδιαφέρον, που προσφέρει εμπλουτισμένες εμπειρίες. Με τη μεγάλη του καμπίνα, τις ισορροπημένες αναλογίες και την μυώδη εμφάνισή του, το πρωτότυπο αυτό σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής για τα μοντέλα της Infiniti», είπε ο νέος επικεφαλής σχεδιασμού της μάρκας, Karim Habib (δείτε αποκλειστική συνέντευξή του, πατώντας εδώ).

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια του αβάφτιστου ακόμα concept car θα πραγματοποιηθούν στις 15 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο των ημερών Τύπου της NAIAS 2018.

Δείτε πιο άλλο μοντέλο θα αποκαλυφθεί εκείνη την ημέρα στο Ντιτρόιτ, πατώντας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα