Εξαντλητικές δοκιμές στην έρημο για το Seat Leon X-Perience

00:08 8/6/2017 - Πηγή: NewsAuto

Οι Ισπανοί της Seat επέλεξαν την έρημο της Σαχάρας γι αυτή την περιπέτεια και δημοσίευσαν μερικές φωτογραφίες του ταξιδιού. Για όσους από εσάς δεν γνωρίζετε πολλά για τη Σαχάρα, είναι ένας εξαντλητικός τόπος που εκτείνεται μεταξύ του Μαρόκου και της Αλγερίας. Ο τόπος μαρτυρίου για το Leon X-Perience;

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Βραχώδες έδαφος, ακραίες θερμοκρασίες, καταιγίδες άμμου και μαζικοί αμμόλοφοι. Ένας από αυτούς έχει μήκος 22 km και πλάτος 5 km. Οι κορυφογραμμές

του ξεπερνούν τα 150 m σε ύψος και η διαδρομή είναι γνωστή στους Μαροκινούς και άλλους ανθρώπους που έχουν διασχίσει αυτή την ύπουλη περιοχή.

Αν οι αμμόλοφοι, οι καταιγίδες άμμου και οι βράχοι δεν ήταν ήδη ένα ζήτημα, η έρημος έχει επίσης εξωτερικές θερμοκρασίες που κυμαίνονται κάτω από μηδέν βαθμούς Κελσίου κατά τη διάρκεια της νύχτας και πάνω από 50 κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η διαφορά είναι δύσκολη για οποιοδήποτε όχημα και η Seat είπε ότι το Leon X-Perience το χειρίστηκε χωρίς καμία ανησυχία.

Το ισπανικό crossover συναντήθηκε επίσης με το Scirocco, αλλά όχι αυτό που έκανε η Volkswagen. Μερικοί από εσάς το γνωρίζετε ήδη, αλλά το coupe της VW ονομάζεται από έναν νοτιοανατολικό άνεμο. Μπορεί να μεταφέρει σωματίδια σκόνης που μετράνε μόνο ένα micron, το οποίο είναι ένα χιλιοστό του χιλιοστού.

Όπως και οι ανταγωνιστές της, η Seat ανέλαβε να εξασφαλίσει ότι η καμπίνα των επιβατών είναι αεροστεγή και υδατοστεγή και ότι δεν θα εισέλθει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ούτε ένα σωματίδιο σκόνης.

Τα φίλτρα καμπίνας έχουν γίνει τόσο προηγμένα στο ρόλο τους αυτές τις μέρες, που ο αέρας θα είναι καθαρότερος μέσα σε ένα αυτοκίνητο από το εξωτερικό χάρη στις εφαρμοζόμενες τεχνολογίες.

Πέρυσι, η εταιρία κατόρθωσε να καταγράψει το υψηλότερο λειτουργικό κέρδος στην ιστορία της, με αποτέλεσμα 143 εκατομμύρια ευρώ χάρη στην πώληση περίπου 410.000 μονάδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα