Επίσημο: Ανεξαρτητοποιήθηκε η Polestar

Το είπαν και το έκαναν! Η Polestar, το μέχρι πρότινος σπορ παρακλάδι της Volvo, ανεξαρτητοποιήθηκε! Φυσικά όμως, διατηρώντας δεσμούς με τη σουηδική μάρκα και λειτουργώντας ως ξεχωριστό σήμα αλλά με… ταυτότητα Volvo, όπως συμβαίνει με την AMG και τη Mercedes.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μόνο που η Polestar δεν θα

δημιουργεί απλά οχήματα επιδόσεων αλλά θα επικεντρωθεί σε ηλεκτρικά οχήματα επιδόσεων! Ήδη φέρεται να δουλεύει πάνω σε projects που βασίζονται στις σειρές 60 και 90!

Η επισημοποίηση του σχίσματος ήρθε μέσω του επίσημου λογαριασμού της Polestar στο Instagram, όπου δημοσιεύτηκε μία φωτογραφία που ανέφερε «The End», δηλαδή το «Τέλος». Όμως όπως φαίνεται, πίσω από κάθε τέλος, κρύβεται μία αρχή.

Ρόλο επικεφαλής στην Polestar θα έχει ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Volvo, Thomas Ingenlath, με δεξί του χέρι τον Jonathan Goodman, αντιπρόεδρο εταιρικής επικοινωνίας.

«Η ηγετική θέση του οργανισμού της Polestar από τον Thomas μαρτυρά τη δέσμευσή μας να δημιουργήσουμε μία πραγματικά αυτόνομη μάρκα εντός του Volvo Group», ανέφερε σχετικά ο CEO της Volvo Cars, Hakan Samuelsson.

A post shared by PolestarCars (@polestarcars) on Sep 25, 2017 at 6:01am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα