Εντός του μήνα παρουσιάζεται το Volkswagen T-Roc

11:09 2/8/2017 - Πηγή: NewsAuto

Το T-Roc, το νέο όχημα ελεύθερου χρόνου της Volkswagen, θα παρουσιαστεί επίσημα εντός του μήνα που διανύουμε και συγκεκριμένα στις 23 Αυγούστου. Χαρακτηριστικά του, θα είναι η αυξημένη απόσταση από το έδαφος, οι έντονες καμπύλες στο αμάξωμα, αλλά και η πλούσια γκάμα κινητήρων.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Για την κατασκευή του θα χρησιμοποιηθεί όπως όλα δείχνουν η πλατφόρμα MQB με το εξωτερικό μήκος να προσεγγίζει τα 4,2 m (σημειώστε εδώ πως το μεταξόνιο

θα είναι ίδιο με το αντίστοιχο του Golf, δηλαδή στα 2,6 m). Με βάση αυτό, οι χώροι επιβατών στην ποιοτική καμπίνα αναμένονται γενναιόδωροι αν μη τι άλλο, ενώ σχεδιαστικά, πρόκειται για concept που φέρνει το μέλλον πιο κοντά.

Στην πλούσια γκάμα των μηχανικών συνόλων τώρα, αναμένεται να δούμε τον 1.0 TSI βενζίνης-turbo με ισχύ 120 ίππους, ενώ βέβαιη θεωρείται και η παρουσία του νέου επίσης βενζίνης-turbo 1,5 TSI Evo με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων και ονομαστική ιπποδύναμη 150 ίππους. Οι αναφορές κάνουν λόγω ότι θα υπάρξει αργότερα και μια ισχυρή τετρακίνητη έκδοση, με το μηχανικό σύνολο του Golf GTI. Στις πετρελαιοκίνητες επιλογές, το Τ-Roc θα εξοπλίζεται με τους 1.6 και 2.0 ΤDI. Τέλος, το νέο T-Roc θα γίνει το πρώτο μοντέλο της Volkswagen που θα εξοπλίζεται με ήπιο υβριδικό σύστημα 48-volt.

Keywords
Τυχαία Θέματα