Ένα Lexus LC από τον κόσμο των κόμικ

Η Lexus σε συνεργασία με την Marvel Studios – γνωστή για τις παραγωγές ταινιών βασισμένες στα αντίστοιχα κόμικ – δημιούργησε ένα πρωτότυπο του κουπέ μοντέλου της LC που είναι εμπνευσμένα από το κόμικ Μαύρος Πάνθηρας.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Το πρωτότυπο Lexus LC Black Panther, είναι βαμμένο σε μια ιδιαίτερη

ιριδίζουσα μπλε απόχρωση ενώ στο καπό έχει αποτυπωμένο το πρόσωπο του υπερήρωα από τον οποίο είναι εμπνευσμένο. Το αμάξωμα έχει φαρδύνει ώστε να καλύπτει τα αυξημένα μετατρόχια με τις μεγαλύτερες ζάντες ενώ στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί μια σταθερή αεροτομή.

Απόλυτα συντονισμένη με την συνολική σύλληψη της συγκεκριμένης κατασκευής η Lexus ισχυρίζεται πως η κινητήρια μονάδα του super Lexus LC έχει αυξημένη απόδοση χάρη στη χρήση του υλικού vibranium. Πρόκειται για ένα φανταστικό ορυκτό με εκπληκτικές δυνατότητες που υπάρχει μόνο στον τόπο του Μαύρου Πάνθηρα στη Wakanda.

«Φέρνουμε κοντά τους δύο κόσμους αφήνοντας την φαντασία να δημιουργήσει χωρίς κανένα περιορισμό», σημειώνει ο Mindy Hamilton, αντιπρόεδρος και υπεύθυνος για διεθνείς συνεργασίες της Marvel. «Ο χαρακτήρας του Black Panther υποδηλώνει πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και αυτό ακριβώς το μήνυμα θέλαμε να μεταφέρουμε μέσα από την συνεργασία μας με την Lexus».

Στο πρωτότυπο LC του Μαύρου Πάνθηρα θα βασιστεί και ένα LC περιορισμένης παραγωγής με το οποίο η Lexus εγκαινιάζει μια σειρά ειδικών εκδόσεων οι οποίες θα είναι εμπνευσμένες από κάποιο θέμα. Στην αμερικάνικη αγορά θα κυκλοφορήσουν 100 αντίτυπα του συγκεκριμένου LC περιορισμένης παραγωγής που θα ξεχωρίζουν από την ειδική μπλε απόχρωση τους με την ονομασία Structural Blue. Μεταξύ άλλων θα διαθέτουν χειροποίητο εσωτερικό φινίρισμα με μπλε, πορτοκαλί και λευκές αποχρώσεις καθώς και σφυρήλατες αλουμινένιες ζάντες 21 ιντσών

Η Lexus θα παρουσιάσει το ιδιαίτερο LC στην προσεχή έκθεση SEMA στο Λας Βέγκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα