Δοκίμασε ξανά ο Rossi, σήμερα η απόφαση!

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ο Valentino Rossi βρέθηκε στην πίστα του Μιζάνο στην Ιταλία, δοκιμάζοντας τις αντοχές του πάνω στην αγωνιστική Yamaha YZF-R1M, λίγα μόλις 24ωρα πριν το Gran Premio Movistar de Aragón στο οποίο φιλοδοξεί να λάβει μέρος!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Κι αυτό παρότι αναρρώνει από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο δεξί του πόδι, όταν στις 29 Αυγούστου υπέστη κάταγμα κνήμης-περόνης κάνοντας

enduro! Σε αντίθεση με την προηγούμενη ημέρα που η βροχή που έπεφτε στο Misano World Circuit Marco Simoncelli διέκοψε πολύ νωρίς το πρόγραμμά του, αυτή τη φορά ο Ιταλός αναβάτης είχε τον καιρό για σύμμαχο.

Σε αυτό το δίωρο, ιδιωτικό τεστ της ιαπωνικής ομάδας, ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής κάλυψε 20 γύρους και δήλωσε πως είχε καλύτερη αίσθηση σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα, ενώ θυμίζουμε πως προσπαθεί να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση μόλις 23 μέρες μετά τον τραυματισμό του. Τόσες θα έχουν περάσει την Παρασκευή που θα διεξάγονται τα ελεύθερα δοκιμαστικά στην Αραγονία.

Με το deadline συμμετοχής στον 14o γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος να είναι το βράδυ της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου, ο ιατρικός έλεγχος που θα γίνει μέσα στην ημέρα θα κρίνει τα πάντα. Αν οι γιατροί καταλήξουν στο συμπέρασμα πως η συμμετοχή του Rossi δεν θα επηρεάσει αρνητικά την αποθεραπεία του, δεν αποκλείεται να τον δούμε πάνω στη μοτοσυκλέτα του αυτό το Σαββατοκύριακο. Όσο τρελό κι αν φαντάζει αυτό…

Keywords
Τυχαία Θέματα