Αποκάλυψη για το Ford GT ’67 Heritage Edition

Η Ford σκοπεύει να κλέψει τα βλέμματα στο Monterey Car Week με ένα ξεχωριστό GT! Το όνομά του είναι ’67 Heritage Edition και αποτελεί φόρο τιμής στη νίκη της μάρκας στον 24ωρο αγώνα του Μαν εκείνης της χρονιάς.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

«Το πρώτο αυτοκίνητο Heritage Edition που ετοιμάσαμε, αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία. Πως όχι αφού αποτελούσε φόρο τιμής στην ιστορία μας, με μία μοντέρνα εκδοχή του νικητή του Μαν. Πράγμα που συνεχίζεται τώρα με ένα 2018 Ford

GT που βασίζεται στο αγωνιστικό-νικητή GT40 Mark IV. Είναι κάτι που έπρεπε να κάνουμε», είπε σχετικά ο Garen Nicoghosian, υπεύθυνος εξωτερικής σχεδίασης του Ford GT.

Το GT ’67 Heritage Edition αφορά μόνο στο GT MY2018, θα είναι περιορισμένης παραγωγής και βαμμένο σε κόκκινο χρώμα με λευκές ρίγες. Ξεχωρίζει επίσης το Νο1 στο καπό και τις πόρτες, οι ασημένιοι καθρέφτες αλλά και η εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων.

Πατάει σε αλουμινένιες ζάντες 20 ιντσών, με κόκκινες δαγκάνες να καλούνται να φροντίσουν για την πέδηση.

Διαφοροποιήσεις υπάρχουν και στο εσωτερικό, με τα καθίσματα να έχουν επίσης ανθρακόνημα αλλά και κόκκινες ραφές. Κόκκινες είναι και οι ζώνες ασφαλείας ενώ οι διαφοροποιήσεις από το «απλό» Ford GT συνεχίζονται με τα γκρι «αυτάκια» πίσω από το τιμόνι για τις αλλαγές σχέσεων, τον πίνακα οργάνων κ.α.

Κάθε ένα από τα Ford GT ’67 Heritage Edition θα έχει πλάκα σειριακού αριθμού, ενδεικτική της μοναδικότητάς του.

Keywords
Τυχαία Θέματα