Απειλεί ξανά ο Marchionne!

Ο «πόλεμος» της Ferrari με τη Liberty Media και τη FIA σε ότι έχει να κάνει με τους νέους κανονισμούς που θα ισχύουν στον μαγικό κόσμο της Formula 1 από το 2021, καλά κρατεί! Ο Sergio Marchionne όχι απλά ξεκαθάρισε ότι δεν μπλοφάρει σχετικά με την αποχώρηση της Scuderia από το σπορ

αλλά απείλησε και με τη δημιουργία παράλληλου, ανταγωνιστικού πρωταθλήματος!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

«Κάποιοι λένε πως η απειλή μας σχετικά με τους κανονισμούς του 2021 είναι μία μπλόφα, όμως παίζουν με τη φωτιά. Οι καταστάσεις και τα δεδομένα έχουν αλλάξει από το 2015. Από τότε όλοι γνωρίζουν πως αν απειλούμε πως θα κάνουμε κάτι, τότε το κάνουμε», είπε ο 65χρονος κατά τη διάρκεια του παραδοσιακού Χριστουγεννιάτικου δείπνου που πραγματοποιεί η ιταλική ομάδα για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Μάλιστα ο Ιταλό-Καναδός μάνατζερ, επανέφερε μία απειλή που είχαμε πολλάκις ακούσει στο παρελθόν από τον προκάτοχό του, Luca di Montezemolo, η οποία αφορούσε στη δημιουργία νέου, ανταγωνιστικού έναντι της Formula 1 θεσμού!

«Ένα από τα σπουδαιότερα πλεονεκτήματα της παρούσας Συμφωνίας Ομονοίας, είναι πως διαφοροποιείται πολύ από τις προηγούμενες και δίνει μεγαλύτερη ελευθερία. Το προηγούμενο συμβόλαιο καθιστούσε αδύνατο να εξετάσει μία ομάδα εναλλακτικές εκτός του τσίρκου της F1. Τώρα όμως, μπορούμε να αναλύσουμε την πιθανότητα να δημιουργήσουμε κάτι παρόμοιο με την F1 σε ότι αφορά στο θέαμα. Υπάρχει η πιθανότητα να δημιουργήσουμε ένα παράλληλο πρωτάθλημα από το 2021. Δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει αυτή την πιθανότητα αν και θα προτιμούσα να την αποφύγουμε. Θέλω να συνεχίσουμε στην F1 αλλά πρέπει να φτάσουμε σε συμβιβασμούς που δεν θα στερήσουν από τη Ferrari τη δυνατότητα να επιδεικνύει το DNA της σε κάθε αγώνα. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε η Ferrari πρέπει να φύγει από το σπορ. Αν η Ferrari μπορέσει να πάρει κι άλλες ομάδες μαζί της, είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί από οικονομικής πλευράς, όμως πιστεύω πως θα μπορούσε να είναι εφικτό», είπε ο Marchionne.

Εσείς τι λέτε; Μπλοφάρει ή όχι;

Keywords
Τυχαία Θέματα