Αναβαθμισμένο Nissan X-Trail με πόσο;

Με μια σειρά αναβαθμίσεων που αφορούν στην εμφάνιση αλλά και στην ποιότητά του, το νέο Nissan X-Trail έρχεται τον προσεχή Οκτώβριο στην Ελλάδα με στόχο να συνεχίσει την πετυχημένη πορεία του.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ανασχεδιασμένο, με νέα στοιχεία στο εσωτερικό και με πρόσθετη πρακτικότητα,

υπόσχεται σύμφωνα με τους Ιάπωνες άνεση και ασφάλεια, πέραν του γνωστού δυναμικού του χαρακτήρα. Στην γκάμα εκδόσεων του X-Trail έχει πλέον προστεθεί και το επίπεδο εξοπλισμού N-Connecta, ενώ θα είναι διαθέσιμο με την τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης ProPILOT.

Το μεγάλο SUV της ιαπωνικής μάρκας προσφέρεται στην Ελλάδα μόνο με τον 1600άρη DCi πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 130 αλόγων. Όμως σε δικίνητη και τετρακίνητη έκδοση, 5θέσια και 7θέσια διάταξη, με μηχανικό και CVT κιβώτιο.

Εφαλτήριο στις τιμές απόκτησής του είναι τα 32.550 ευρώ για την έκδοση με την κίνηση εμπρός και μηχανικό κιβώτιο και 6άρι μηχανικό κιβώτιο, στο επίπεδο εξοπλισμού Acenta. Στο επίπεδο εξοπλισμού Techna η τιμή ανεβαίνει στα 35.050 ευρώ.

To Acenta περιλαμβάνει ηλεκτρονική κατανομή πέδησης, ηλεκτρικό χειρόφρενο, λειτουργία Auto Hold (μόνο με το μηχανικό κιβώτιο), δισκόφρενα εμπρός και πίσω), διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (B-LSD), ανεξάρτητη ανάρτηση πίσω Multi-Link, Brake Assist, αερόσακους οδηγούς/συνοδηγού, πλευρικούς εμπρός και τύπου κουρτίνας εμπρός/πίσω, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, ράγες οροφής, VDC με κουμπί απενεργοποίησης και Hill Start Assist, Active Ride Control, Active Trace Control, καθρέφτες στο χρώμα του αμαξώματος με ενσωματωμένο φλας, φιμέ κρύσταλλα στις πίσω θύρες, με προστασία UV και περιορισμό IR, ανοιγόμενη ηλεκτρική οροφή (μόνο στην 7θέσια έκδοση), αεροτομή οροφής, προεγκατάσταση κοτσαδόρου, δερμάτινο τιμόνι με ρυθμίσεις ύψους και απόστασης, δερμάτινο λεβιέ ταχυτήτων, ποδοστάτη οδηγού, πίσω υποβραχιόνιο με ποτηροθήκες, αισθητήρες φωτός και βροχής, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες ηλεκτρικής αναδίπλωσης, cruise control, speed limiter, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και πίσω, χειριστήρια στο τιμόνι κ.α.

Με το XTronic CVT κιβώτιο, οι αντίστοιχες τιμές ορίζονται στα 34.550 και 37.750 ευρώ αντίστοιχα ενώ στην τετρακίνητη έκδοση, στα 34.650 και 38.150 ευρώ αντίστοιχα.

Όσο για την επταθέσια έκδοση, προσφέρεται μόνο με μηχανικό κιβώτιο και μόνο στο επίπεδο εξοπλισμού Acenta. Μπορεί να γίνει δική σας έναντι 34.000 ευρώ στη δικίνητη έκδοση και 34.500 στην τετρακίνητη.

Keywords
Τυχαία Θέματα