Αυτό είναι το εσωτερικό της Mercedes G-Class

Mε αφορμή την επίσημη αποκάλυψη της Mercedes G-Class τον επόμενο μήνα, η γερμανική φίρμα δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του θηριώδους πολυτελούς off road οχήματός της.
ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΖΑΣ ([email protected])

Το επίσημο ντεμπούτο της νέας G-Class είναι προγραμματισμένο για τον ερχόμενο Ιανουάριο, όπου το μοντέλο θα παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου του Detroit. Σήμερα η Mercedes

αποκαλύπτει πλήρως το εσωτερικό του νέου μοντέλου της μέσω των φωτογραφιών που σας παρουσιάζουμε. Η γενικότερη εικόνα παραπέμπει στη νέα φιλοσοφία της εταιρείας, που είδαμε μέσω της καμπίνας της επόμενης γενιάς της A-Class, και έτσι οι σύγχρονες γραμμές κυριαρχούν.

Κύρια σημεία εδώ, τα πολυτελή δερμάτινα καθίσματα, οι πολλές λεπτομέρειες από carbon & αλουμίνιο και φυσικά ο digital εξοπλισμός που συμβαδίζει απόλυτα με το πνεύμα της εποχής. Ο οδηγός έχει στη διάθεσή του έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων και στο κέντρο του ταμπλό είναι τοποθετημένη μια μεγάλη οθόνη αφής 12,3 ιντσών για το σύστημα Infotainment και τις διάφορες άλλες λειτουργίες του αυτοκινήτου.
Παράλληλα, η Mercedes αναφέρει πως η νέα G-Class θα προσφέρει κορυφαίους χώρους για τους επιβάτες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το μοντέλο θα διατηρήσει το κλασικό του σχήμα & τις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, θα εξοπλιστεί με νέες τεχνολογίες και χάρη σε ένα νέο πλαίσιο θα μειώσει αρκετά το βάρος του. Επίσης, στην κορυφαία έκδοση AMG, που θα εμφανιστεί το 2018, το 5,5 λίτρων μοτέρ θα αντικατασταθεί με τον γνωστό V8 bi turbo κινητήρα των 4.000 κυβικών εκατοστών.

Περισσότερα στοιχεία για το γερμανικό μοντέλο και τη σχεδίαση του εξωτερικού θα έχουμε κατά τη διάρκεια της έκθεσης του Detroit.

Keywords
Τυχαία Θέματα