WRC: H Citroen επιστρατεύει τον Loeb!

O Sebastian Loeb θα βρεθεί και πάλι στο τιμόνι ενός World Rally Car αφού θα κάνει δοκιμές με το Citroen C3 WRC! Όντας τελευταία στην κατάταξη των κατασκευαστών του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, η γαλλική εταιρεία

βάζει τα… μεγάλα μέσα προσπαθώντας να ανακάμψει!

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1, [email protected])

Loeb και Citroen έχουν γράψει ιστορία, καθώς μαζί κατέκτησαν 78 νίκες και εννέα παγκόσμια πρωταθλήματα στο WRC. Και παρότι η διακοπή της συνεργασίας τους στο WTCC να μην ήταν και η πιο κομψή, ο Αλσατός επιστρέφει για να βοηθήσει με την εμπειρία του.

Ο 43χρονος θα πραγματοποιήσει μία ημέρα δοκιμών με το C3, σε ασφάλτινη επιφάνεια, προσπαθώντας να βρει λύσεις στα κακώς κείμενα που έχουν περιορίσει τη γαλλική ομάδα στην ουρά της κατάταξης, με μόνο μία νίκη στους πρώτους οκτώ αγώνες της σεζόν. Κι αυτό παρότι το 2016 η Citroen έμεινε εκτός, για να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το 2017.

«Παράλληλα με τους τη συμμετοχή μου σε αγώνες cross-country αλλά και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα RallyCross με την Peugeot, μπορώ να βοηθήσει με την εμπειρία μου τη Citroen, κάνοντας δοκιμές με το C3. Ανυπομονώ να μπω και πάλι σε ένα World Rally Car και να δω πόσο άλλαξε η τεχνολογία στο σπορ. Ακόμα είμαι παθιασμένος με τα ράλι. Απ’ όλους του θερμούς που δοκίμασα μετά την αποχώρησή μου πριν από πέντε χρόνια, προτιμώ την αίσθηση των ράλι», είπε ο Loeb.

Λέτε αυτός να είναι οιωνός για επιστροφή του στο WRC;

Keywords
Τυχαία Θέματα