Video: Τα έχει… 150 η Nissan!

Ο αριθμός που αναφέρουμε στον τίτλο αφορά σε… εκατομμύρια και συγκεκριμένα σε οχήματα που πέρασαν από τη γραμμή παραγωγής! Η Nissan Motor Co., Ltd., λοιπόν κατάφερε από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα να «γεννήσει» 150 εκ. οχήματα!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Τα πρώτα 100 εκατομμύρια δημιουργήθηκαν από το 1933 που άρχισε η πορεία της ως αυτοκινητοβιομηχανία, έως το 2006. Τα επόμενα πενήντα, ήρθαν στα μόλις 11 χρόνια που ακολούθησαν!

Μάλιστα, εκτός από

την επιτάχυνση του ρυθμού παραγωγής, έχει μετατοπιστεί και ο τόπος δημιουργίας των οχημάτων. Μέχρι το 2006, το 76.5% αυτών παραγόταν στην Ιαπωνία, έκτοτε το ίδιο ποσοστό αφορά εκείνα που δημιουργούνται εκτός αυτής.

Στην Ευρώπη έχει παραχθεί το 13% των οχημάτων που παράχθηκαν εκτός της χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου. Οι γραμμές παραγωγής της ιαπωνικής μάρκας στη Γηραιά Ήπειρο είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο (όπου παράγεται και το νέο Leaf) και στο εργοστάσιο της Αγίας Πετρούπολης στην Ρωσία.

Δείτε περισσότερα σχετικά με την ιστορική αναδρομή στην πορεία της Nissan προς την παραγωγή των 150 εκατομμυρίων οχημάτων, στο video που ακολουθεί…

Keywords
Τυχαία Θέματα