Video: Και κλάμα… ο Barrichello!

Λογικά το πρώτο πράγμα που σας ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας αυτόν τον τίτλο θα ήταν η εικόνα του πρώην οδηγού της F1 στο βάθρο του Χόκενχαϊμ, όταν κατέκτησε την παρθενική του νίκη στο σπορ. Όμως ο Rubens Barrichello έκλαψε ξανά και πάλι με ευχάριστη αφορμή.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ένα συγκινητικό video κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο που πλέον δεν έχει δάκρυα χαράς αλλά περηφάνιας. Για

τον μεγαλύτερο γιο του, Eduardo, που ακολουθεί τα βήματά του στις πίστες!

O 45χρονος αγωνίζεται πια στο πρωτάθλημα Stock Cars Brazil, όπου τρέχει με ένα αγωνιστικό Chevrolet Cruze. Πρωταθλητής το 2014, μόνιμος πρωταγωνιστής στο θεσμό. Σε ένα video αφιέρωμα του Acelerados λοιπόν, αρχικά ξενάγησε την εκπομπή στο εργασιακό του περιβάλλον, προτού κάνει μία βόλτα υψηλών ταχυτήτων τον γιό του.

Μετά ο Eduardo πέρασε πίσω από το τιμόνι για να κάνει μόνος του μερικούς γύρους, προτού δώσει στον μπαμπά την πιο συναισθηματική εμπειρία της ζωής του. Τον πήγε μία βόλτα και παρότι ο Rubens ξεκίνησε χαμογελαστός, όσο ο μικρός πατούσε γκάζι, τόσο έτρεχαν τα δάκρυα με τον πρώην πιλότο της F1 να παρακολουθεί με περηφάνια τον γιο του να ακολουθεί τα βήματά του.

Περισσότερα πατώντας play και με χαρτομάντηλα ανά χείρας…

Keywords
Τυχαία Θέματα