Video: Η τελευταία Gallardo

Η Lamborghini ετοιμάζεται να κλείσει το κεφάλαιο Gallardo. Το μοντέλο που γεννήθηκε στη Σαντ’ Άγκατα το 2003 κι έκτοτε έχει συναρπάσει τους λάτρεις της αυτοκίνησης και κοστίσει σε τυχερούς χιλιάδες ευκατάστατους ιδιοκτήτες, ετοιμάζεται να περάσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Όπως αρμόζει όμως σε κάθε ιταλίδα ντίβα, το κάνει με στιλ. Η Lamborghini έδωσε στη δημοσιότητα ένα video

προς τιμήν της «τελευταίας Gallardo». Όπως μαρτυρούν οι γείτονες μας στο ειδικό website thefinalgallardo.com, η LP 560-4 που πρόσφατα παρουσιάσαμε στο NewsAuto, ήταν το τελευταίο έργο τέχνης σε ότι αφορά στο συγκεκριμένο μοντέλο.

Στο αποχαιρετιστήριο video λοιπόν, τονίζονται οι ομορφιές της Ιταλίας και οι επιρροές αυτών αλλά και της κληρονομιάς της χώρας, στα μοντέλα που φέρουν το σήμα της Lamborghini. Όχι τυχαία, το αφηγηματικό κείμενο μιλά για θερμό αίμα σε συνδυασμό με πολιτισμένη συμπεριφορά, σπορ χαρακτήρα αλλά ταυτόχρονα καλλιτεχνικό, για ένα τέκνο του τόπου γέννησης των Λεονάρντο και Μποτιτσέλι.

Κανένας λόγος για το μέλλον, καμία αναφορά σε πιθανή διάδοχο, καμία υπόνοια για το επόμενο βήμα. Δεν χρειάζεται άλλωστε. Αυτά τα 110 δευτερόλεπτα ανήκουν στις ομορφιές της Ιταλίας και η Gallardo είναι μία από αυτές.









Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Keywords
Τυχαία Θέματα