VW Up! Special Edition: Χάρη της πολυτέλειας!

Η Volkswagen απευθυνόμενη σε διαφορετικό κοινό το οποίο αναζητά πολυτέλεια ακόμη και στη μικρή κατηγορία παρουσίασε μια νέα έκδοση του Up! με έμπνευση από το Beetle «Special Bug» του 1982. Το up! Special Edition υιοθετεί χρυσαφί απόχρωση Savana Gold, τροχούς 17 ιντσών και ομολογουμένως εντυπωσιάζει. Χλιδή εντός των τειχών…

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Η συγκεκριμένη

πλούσια έκδοση του γερμανικού αυτοκινήτου πόλης διατίθεται επίσης και σε μαύρο χρώμα (Black Pearl) με τροχούς 17 ιντσών στη χρυσή απόχρωση Savana Gold. Τα αυτοκόλλητα με το logo επάνω τους εκτός από τα ιδιαίτερα χρώματα, δηλώνουν τη διαφοροποίησή της συγκεκριμένης έκδοσης σε σχέση με τα υπόλοιπα της σειράς Up!

Το μικρό της Volkswagen προσφέρεται με μαύρο ουρανό, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα αλλά και κρυφό φωτισμό στην καμπίνα. Απ ότι πληροφορηθήκαμε, στη Γερμανία οι παραγγελίες ξεκίνησαν ήδη, περιμένουμε τη συγκεκριμένη έκδοση και στη χώρα μας, πιθανότατα με τον βενζινοκινητήρα turbo του ενός λίτρου (1.0 TSI) με ισχύ 90 ίππους. Θα υπάρχει επίσης διαθέσιμος για περισσότερη οικονομία και ο κινητήρας φυσικού αερίου επίσης του λίτρου (1.0 TGI). Οπότε, όποιος είναι λάτρης της ταχύτητας θα επιλέξει το GTi, όμως, όποιος επιθυμεί άνεση και χλιδή εντός των τειχών θα προτιμήσει σίγουρα το Special Edition.

Keywords
Τυχαία Θέματα