To πρώτο κατασκοπευτικό βίντεο της Mercedes A-Class

Στα τέλη της επόμενης χρονιάς θα κάνει την επίσημη εμφάνισή της η νέα γενιά της Mercedes A-Class. Σήμερα έρχεται στο φως της δημοσιότητας το πρώτο κατασκοπευτικό βίντεο που μας δείχνει το μοντέλο με καμουφλαρισμένο αμάξωμα.

Κώστας Φούζας ([email protected])

Η Α-Class είναι ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της γερμανικής φίρμας, καθώς όπως έγινε γνωστό και το προηγούμενο διάστημα, η Mercedes

θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην γκάμα των compact αυτοκινήτων της. Έτσι, εκτός της σχεδίασης όπου αναμένουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νέα Mercedes θα είναι μεγαλύτερη σε μήκος και σε πλάτος, κάτι που μεταφράζεται σε καλύτερη ευρυχωρία και πρακτικότητα (περισσότερος αέρας για τα γόνατα & τα κεφάλια και μεγαλύτερος χώρος αποσκευών). Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξει ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων, όπως το Virtual Cockpit που διαθέτει το Audi A3. Στον τομέα των μηχανικών συνόλων, θεωρείται βέβαιο ότι θα προστεθεί και μια Plug-In υβριδική έκδοση, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε στην γκάμα και έναν ακόμη βενζινοκινητήρα μικρού κυβισμού με 3 κυλίνδρους.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορούμε να δούμε το γερμανικό μοντέλο κατά τη διάρκεια των δοκιμών που πραγματοποιεί η Mercedes.

Keywords
Τυχαία Θέματα