Pole position για Pedrosa στη Βαλένθια

Ο Ντάνι Πεντρόσα μπορεί να έχασε τη μάχη του τίτλου αλλά θέλει τουλάχιστον να κλείσει τη φετινή σεζόν με στιλ. Ο εργοστασιακός αναβάτης της Honda πέτυχε τον καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες δοκιμές του MotoGP της Βαλένθια.

Ως συνήθως, η μάχη της pole ήταν ισπανική υπόθεση, με τον Πεντρόσα να υπερισχύει στο τέλος του Χόρχε Λορένθο, σταματώντας τα χρονόμετρα στο 1.30.844 με την RC213V. Αναμένουμε λοιπόν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον αγώνα της

Κυριακής, αφού απαλλαγμένοι από τη βαθμολογική πίεση, οι δύο φετινοί πρωταγωνιστές θα δώσουν μία μεγάλη μάχη προς τέρψη του κοινού.

Στη πρώτη σειρά της εκκίνησης θα βρεθεί άλλη μία εργοστασιακή Honda, με τον Κέισι Στόνερ, στον τελευταίο αγώνα αυτής της… φάσης της καριέρας του αφού είναι ακόμα αβέβαιο το τι θα κάνει μελλοντικά.

Στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης είναι οι δύο Yamaha Tech 3 με τους Καλ Κράτσλοου και Αντρέα Ντοβιτσιόζο να κάνουν σάντουιτς τον Στέφαν Μπραντλ της LCR Honda.

Έβδομος χρόνος για την εργοστασιακή Ducati του Νίκι Χέιντεν, την ώρα που ο Βαλεντίνο Ρόσι, θα εκκινήσει τον τελευταίο του αγώνα για λογαριασμό της ιταλικής μάρκας, μόλις από την ενδέκατη θέση.



Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)

Keywords
Τυχαία Θέματα