MotoGP: Έβγαλε την πρώτη μέρα ο Rossi!

Τι κι αν 23 μέρες νωρίτερα υπέστη κάταγμα κνήμης-περόνης; Ο Valentino Rossi επιβεβαίωσε για μία ακόμα φορά πως δικαίως τον αποκαλούν… «εξωγήινο» αφού έβγαλε κανονικά την πρώτη ημέρα δράσης στο πλαίσιο του Gran Premio Movistar de Aragón.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagran.com/SeitanF1)

Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ανέβηκε κανονικά στην αγωνιστικής YZR-M1, σε μία ημέρα όπου το πρόγραμμα επηρεάστηκε από τη βροχή. Ο εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha,

σημείωσε τον εικοστό χρόνο της ημέρας.

«Είμαι αρκετά χαρούμενος γιατί νιώθω άνετα πάνω στη μοτοσυκλέτα μου. Ήταν καλά τα πράγματα το πρωί αλλά το κυριότερο τώρα, καθώς μετά από δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών, το πόδι μου είναι σε καλή κατάσταση, δεν νιώθω πολύ πόνο. Σίγουρα σε βρεγμένο οδόστρωμα τα πράγματα είναι λίγο ευκολότερα, η οδήγηση της μοτοσυκλέτας είναι λιγότερο απαιτητική. Όμως ελπίζω να έχουμε καλύτερες καιρικές συνθήκες το Σάββατο και την Κυριακή, ώστε να κατανοήσω ακριβώς σε τι κατάσταση είμαι σε στεγνό οδόστρωμα, ώστε να δουλέψουμε πάνω στις ρυθμίσεις και τα ελαστικά», είπε ο 38χρονος Ιταλός.

Μένει να δούμε αν θα καταφέρει να βγάλει όλο το πρόγραμμα στο μήκους 5.077 μέτρων σιρκουί της Αραγονίας, που έχει 17 στροφές και φιλοξενεί τον δέκατο-τέταρτο από τους δεκαοκτώ γύρους του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος του MotoGP.

Keywords
Τυχαία Θέματα