Hulkenberg: Εντυπωσιακός ο Kubica

Ο Γερμανός οδηγός της Renault εγκωμίασε την προσπάθεια του Πολωνού τη προηγούμενη βδομάδα στο Ουγγαρόρινγκ. Ο Ρόμπερτ Κουμπίτσα προσπαθεί στα 32 του χρόνια να επανέλθει στη F1 από την οποία απέχει από το 2011 όταν και τραυματίστηκε σε αγώνα Ράλι.

TOY ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Ο Πολωνός οδηγός οδήγησε πριν λίγο καιρό την Lotus E20 του 2012 στη Βαλένθια και στο Πωλ Ρικάρντ προτού συμπληρώσει 142 γύρους (σ.σ: απόσταση ίση με δυο GP) με τη φετινή Renault

την προηγούμενη βδομάδα στο Ουγγαρόρινγκ.

Για τη Renault φέτος οδηγούν οι Χούλκενμπεργκ και Πάλμερ. Στη γαλλική ομάδα είναι ευχαριστημένοι με την απόδοση του Γερμανού αλλά όχι με την απόδοση του Βρετανού οδηγού, ο οποίος βρίσκεται υπ’ ατμόν.

Ο Χούλκενμπεργκ αναφερόμενος στην προσπάθεια του Κουμπίτσα με τη φετινή Renault τόνισε μεταξύ άλλων: “Δεν έχω πολλές πληροφορίες καθώς δε βρισκόμουν στη δοκιμή. Μίλησα με τους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά είδα χρόνους και γυρολόγιο. Νομίζω ότι έχει κάνει σπουδαία επανεμφάνιση. Μετά από τόσο σοβαρό τραυματισμό να επιστρέψει και να οδηγήσει ένα σύγχρονο μονοθέσιο F1 και να συμπληρώσει 140 γύρους είναι εντυπωσιακή απόδοση. Ειδικά σε μια πίστα όπως η Βουδαπέστη όπου οι απαιτήσεις σε φυσική κατάσταση είναι υψηλές. Οπότε σεβασμός γι’ αυτή την προσπάθεια. Επίσης νομίζω ότι και η απόδοσή του ήταν εντάξει“.

Από τη Renault έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται ν’ αλλάξουν φέτος τον Πάλμερ με τον Κουμπίτσα. Ο Πολωνός δεν ήταν 100% ευχαριστημένος από τη δοκιμή στην Ουγγαρία: “Έχω θεαματική βελτίωση σε σχέση με 4 μήνες πριν. Αυτό συνέβη πολύ γρήγορα. Ελπίζω σε αντίστοιχη πρόοδο στο μέλλον. Ας είμαστε όμως ρεαλιστές, τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Δεν πρόκειται ν’ απογοητευτώ αν δε τα καταφέρω καθώς βλέπω την κατάσταση ρεαλιστικά“.

Keywords
Τυχαία Θέματα