Honda με εκπτώσεις έως 2.950 ευρώ

H ελληνική αντιπροσωπεία της Honda προσφέρει ορισμένα από τα μοντέλα της με εκπτώσεις που μπορούν να φτάσουν ακόμη και κοντά στα 3.000. Δείτε ποια είναι αυτά.

Για το μήνα Ιούνιο ισχύουν οι παρακάτω προωθητικές ενέργειες για τα μοντέλα Honda:

Για συγκεκριμένο αριθμό

αυτοκινήτων CR-V 5d i-DTEC MT 4WD Elegance ισχύει έκπτωση 2.000 ευρώ με αποτέλεσμα η τιμή του να διαμορφώνεται στα 35.250 ευρώ από 37.250 ευρώ. Επίσης, υπάρχουν ορισμένες ακόμη version για τις οποίες η έκπτωση διαμορφώνεται στα 1.000 ευρώ.

Οι εκδόσεις του Civic 1.6 i-DTEC προσφέρονται με όφελος από 800-4.000 ευρώ για τον πελάτη

To HR-V 1.6 i-DTEC Elegance Navi προσφέρεται με νέα μειωμένη τιμή κατά 2.950 ευρώ στην τιμή των 28.000 ευρώ, η τιμή αυτή είναι ίδια με αυτή του HR-V 1.6 i-DTEC Elegance χωρίς Navi

Ταυτόχρονα για όλα τα μοντέλα Honda ισχύει το πρόγραμμα Honda «Όλα είναι Δυνατά» με το οποίο οι υποψήφιοι πελάτες Honda μπορούν τώρα να αποκτήσουν το μοντέλο Honda που επιθυμούν εκμεταλλευόμενοι τα παρακάτω οφέλη:

5 χρόνια δωρεάν service (μόνο τα ανταλλακτικά), όπου καλύπτεται η περιοδική συντήρηση των μοντέλων Honda όπως αυτή εμφανίζεται μέσω του service reminder system του αυτοκινήτου και περιγράφεται στο βιβλίο συντήρησης και εγγύησης5 χρόνια εγγύηση ή 150.000 χλμ.5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια Honda Assist σε συνεργασία με την S.B.A.I. Mondial AssistanceΜόνο με 190 ευρώ το μήνα μέσω του πολύ ανταγωνιστικού χρηματοδοτικού προγράμματος από την Alpha Bank με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,9% (πλέον εισφοράς 0,6%)

Τέλος, η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. συνεχίζει το πρόγραμμα Honda Family, με το οποίο, όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο Honda, εξασφαλίζει δωρεάν ασφάλεια για ένα χρόνο στον ίδιο καθώς και σε όποιον από την οικογένειά του θέλει να αγοράσει νέο Honda αυτοκίνητο.

Keywords
Τυχαία Θέματα