H Opel ετοιμάζει νέο ηλεκτρικό SUV

Μία teaser εικόνα που γεννά σκέψεις και προκαλεί ενδιαφέρον δημοσίευσε στα social media η Opel, η οποία αφορά ένα νέο όχημα για το οποίο δεν έχει ακόμα μοιραστεί κάποια πληροφορία.

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Λόγω μεγέθους το «βαφτίζουμε» SUV, βάσει των LED φώτων ημέρας και τις λείες επιφάνειές του μας μοιάζει με ηλεκτρικό.

Τα LED είναι σε σχήμα-L ακολουθώντας το μοτίβο της μάρκας και σε πιο έντονη εκδοχή, το καπό δείχνει μυώδες και οι τροχοί μεγάλων διαστάσεων.

Μιας και το σχετικό tweet αναφέρει το στρατηγικό σχέδιο «PACE» βάσει του οποίου γερμανική μάρκας που ανήκει πλέον στον όμιλο PSA σκοπεύει να πορευτεί στο άμεσο μέλλον (διαβάστε αναλυτικά λεπτομέρειες για αυτό πατώντας εδώ) και το οποίο πέραν της ανάκαμψης μιλά και ηλεκτρικά οχήματα, προφανώς αυτό θα είναι ίσως το πρώτο που θα δούμε εντός αυτού του σχεδίου.

Η Opel τονίζει στο ίδιο tweet πως ο σχεδιασμός θα παραμείνει το ισχυρό της χαρτί και το στοιχείο που θα συνεχίσει να τη διαφοροποιεί, ενώ κινείται προς τα εμπρός αλλάζοντας όπως ελπίζουν ρότα.

Μιας και η ανακοίνωση των ημερών αφορούσα στο… σχέδιο, ότι κι αν πρεσβεύει αυτή η teaser εικόνα λογικά δεν θα αποκαλυφθεί σύντομα.

PACE! A first glimpse of #Opel/#Vauxhall in the future. Design will remain a core strength and brand differentiator going forward. pic.twitter.com/r0Vb5xXWzx

Opel Newsroom (@OpelNewsroom) November 9, 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα