H Mercedes S-Class Coupe αποκτά 740 άλογα

Η γερμανική Fostla δημιουργεί μια πραγματικά πολύ επιθετική Mercedes S-Class Coupe, με εντυπωσιακό νέο bodykit, τεράστιους τροχούς και 740 άλογα.

Κώστας Φούζας ([email protected])

Ξεκινώντας με το bodykit, αυτό προέρχεται από τη γνωστή μας Prior Design και αποτελείται από έναν νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές, «φουσκωμένα» πλαϊνά φτερά που πλαταίνουν το αυτοκίνητο, καπό με αεραγωγό, αλλά και νέο πίσω προφυλακτήρα με μεγάλο διαχύτη.

Όλα τα παραπάνω τμήματα κατασκευάζονται από

fiberglass Duraflex, το οποίο προσφέρει υψηλή αντοχή στα χτυπήματα. Παράλληλα, η Fostla έχει ντύσει το νέο αμάξωμα και με μια πανέμορφη μεμβράνη σε ματ πορτοκαλί απόχρωση. Στην όλη, άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση της Mercedes S-Class Coupe σημαντικό ρόλο παίζουν και οι μεγάλες μαύρες-ματ ζάντες των 22 ιντσών, που προέρχονται και αυτές από την Prior Design (ελαστικά 265/30 εμπρός και 305/25 πίσω).

Στο πεδίο της απόδοσης, η Fostla έχει βασίσει τη βελτίωσή της στην κορυφαία Mercedes-AMG S 63 Coupe, όπου πλέον η ισχύς του V8 κινητήρα έχει αυξηθεί στα 740 άλογα (από 585) και η ροπή στα εντυπωσιακά 1.200 Nm. Φυσικά, αυτή η αναβάθμιση έχει τα οφέλη της στις επιδόσεις της S 63 Coupe, αφού το 0-100 km/h έρχεται πλέον σε μόνο 3,5 sec, από 3,9 sec που έχει το εργοστασιακό μοντέλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα