GP Άμπου Ντάμπι: Ταχύτερος ο Hamilton στο FP3

O Lewis Hamilton ήταν ταχύτερος όλων στην τελευταία πρόβα πριν τη μάχη της Pole Position για τον εικοστό και τελευταίο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Μάλιστα ο Βρετανός σημείωσε νέο ρεκόρ πίστας, σταματώντας τα χρονόμετρα στο 1.37.627, επίδοση που τον έφερε σχεδόν τρία δέκατα μπροστά από τον teammate του στη Mercedes,

Valtteri Bottas.

Η Γιας Μαρίνα υποδέχθηκε ομάδες και οδηγούς με καλοκαιρία, τη θερμοκρασία αέρα στους 26 Βαθμούς Κελσίου και εκείνη του οδοστρώματος στους 43! Όμως καθώς τόσο οι κατατακτήριες όσο και ο αγώνας διεξάγονται σούρουπο, όσα έγιναν στην ωριαία διαδικασία δεν ήταν τόσο αντιπροσωπευτικά.

Γι’ αυτό και δεν είδαμε πολύ δράση στην αρχή του FP3, χρειάστηκε να περάσουν 15 λεπτά για να δούμε τους κορυφαίους συνδυασμούς να γράφουν χρόνους. Αρχικά ήταν η Ferrari με τον Kimi Raikkonen στην κορυφή, με τα ασημί βέλη να απαντούν.

Γαϊτανάκι που συνεχίστηκε με τον Φινλανδό να περνάει ξανά πρώτος είκοσι λεπτά πριν το τέλος αλλά τους οδηγούς της Mercedes να έχουν ξανά τη δυνατότητα να τον «προσπεράσουν». Όλα αυτά, με την ultra soft γόμα της Pirelli.

Αναλυτικά η κατάταξη του FP3:

Οι κατατακτήριες δοκιμές αρχίζουν στις 3 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα