DIRT GAMES CHALLENGE 2017: Θριαμβευτικό φινάλε!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έπεσε η αυλαία του Dirt Games Challenge που φέτος κατάφερε από την πρώτη του χρονιά διεξαγωγής να συγκεντρώσει τεράστιο ενδιαφέρον.

TAKHΣ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ

Μεγάλοι πρωταγωνιστές αποδείχθηκαν οι 94 συμμετέχοντες που εκκίνησαν στον αγώνα, οδηγώντας χωμάτινες φόρμουλες και αγωνιστικά αυτοκίνητα. Στη μικτή διαδρομή που είχε σχεδιάσει η ομάδα του Dirt Games Challenge μαζί με το Α.Σ.Μ.Α., οι οδηγοί πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στον μεγάλο αριθμό των θεατών που

βρέθηκαν σήμερα στα Μέγαρα. Το δύσκολο εγχείρημα, του οποίου όμοιο δεν είχαμε συναντήσει, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία χωρίς προβλήματα και με τη ροή του αγώνα να αφήνει άπαντες ικανοποιημένους.

Ένα ακόμα στοιχείο που χαρακτήρισε το χθεσινό αγώνα, ήταν ο έντονος συναγωνισμός σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες, με δεδομένο ότι στον αγώνα είδαμε αρκετά σπουδαία ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Παράλληλα, με δεδομένο το γεγονός ότι αποτελούσε τον τελευταίο γύρο του Dirt Games Challenge, στο τέλος έγιναν γνωστοί και οι κάτοχοι των τίτλων για το 2017. Μεγάλος νικητής, λοιπόν, είναι ο Γιώργος Ζυμαρίδης που κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο τόσο στα 650 κ.εκ., όσο και στην κατηγορία έως 750 κ.εκ. Στην πρώτη το κατάφερε με το SR Kartcross, ενώ στη δεύτερη με το Speedcar. Παράλληλα, ο Επαμεινώνδας Καρανικόλας εξασφάλισε το κύπελλο στην κατηγορία Open, οδηγώντας το πανίσχυρο τετρακίνητο Autocross.

O ταχύτατος Έλληνας οδηγός, ολοκλήρωσε ιδανική τη χρονιά, αφού ήταν ο ταχύτερος στην κατηγορία Open, με τους Αναστάσιο Ευσταθιάδη (Εdge Piranha) και Πάνο Αποστόλου (Speedcar) να τον ακολουθούν στο βάθρο. Στα 650 κ.εκ. που συγκέντρωσε 14 συμμετοχές, τις εντυπώσεις και μαζί τη νίκη κατέκτησε ο Γιάννης Χεκιμιάν με το Speedcar. Οι Γιώργος Ζυμαρίδης με SR Kartcross και Κώστας Χριστόπουλος με Speedcar συμπλήρωσαν το βάθρο, με τον πρώτο να πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου. Αντίστοιχη εικόνα, όμως, είχαμε και στην κατηγορία των 750 κ.εκ., με τον Γιάννη Χεκιμιάν να επικρατεί και πάλι οδηγώντας χωμάτινη φόρμουλα της Speedcar, όντας ο άνθρωπος του αγώνα. Μάλιστα, δεύτερος ακολούθησε ο Τάκης Καϊτατζής με το νέο SR Kartcross στην πρώτη του εμφάνιση στο θεσμό, με τον Γιώργο Ζυμαρίδη οδηγώντας αυτή τη φορά το πράσινο Speedcar να τερματίζει τρίτος, αλλά πανηγυρίζοντας αντίστοιχα και σε αυτή την περίπτωση τον τίτλο στην κατηγορία.

Στο περιθώριο του αγώνα, πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση για το δώρο της διοργάνωσης, προσφορά της Subaru Greece ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS AE, χορηγού των Dirt Games. Τυχερός νικητής της κλήρωσης αναδείχθηκε ο Αντώνης Κούκος που θα έχει στην διάθεση του ένα SUBARU LEVORG, για να περάσει ένα Σαββατοκύριακο στο πανέμορφο Γαλαξίδι απολαμβάνοντας τη φιλοξενία και τις υπηρεσίες του Ξενοδoχείο “Γανυμήδης”, Γαλαξίδι / Hotel “Ganimede”, Galaxidi με τη διεθνή φήμη.

Χορηγός του αγώνα ήταν η ENEOS και υποστηρικτής η USAG Greece, με την Subaru Greece Πλειάδες Motors να αποτελούν βασικό υποστηρικτή του θεσμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα