BMW 7 plug in hybrid: Το 2019 με 390 ίππους

Η ανανέωση της BMW Σειράς 7 είναι προγραμματισμένη να αναδείξει εκτός των άλλων μια αναβαθμισμένη έκδοση της 740e iPerformance. Πρόκειται για μια σημαντική αναβάθμιση σε σύγκριση με την τρέχουσα 7 iPerformance όχι μόνο όσον αφορά την ισχύ, αλλά και όσον αφορά την ηλεκτρική γκάμα.

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ ([email protected])

Σύμφωνα με τις πηγές μας στο Μόναχο, το νέο αυτοκίνητο θα έρθει με περίπου 390 ίππους από μια υβριδική μονάδα. Κάτω από το καπό θα έχουμε τον ίδιο υπερτροφοδοτούμενο

4κύλινδρο κινητήρα 2 λίτρων, ενώ ο ηλεκτρικός κινητήρας θα παράγει μικρή δύναμη. Οι μπαταρίες θα είναι καινούργιες και, παρόλο που θα είναι εξίσου συμπαγείς, θα έχουν μεγαλύτερη ενεργειακή πυκνότητα, παρόμοια με αυτή που χρησιμοποιείται στα νέα μοντέλα BMW i3 και i3S.

Αυτό θα επιτρέψει στη νέα υβριδική 7 Series να καλύψει μεγαλύτερες αποστάσεις όταν χρησιμοποιεί αποκλειστικά τον ηλεκτροκινητήρα. Επιπλέον, ακολουθώντας τα χνάρια της 530e, το νέο PHEV θα λάβει επίσης ασύρματη φόρτιση, μια ευπρόσδεκτη προσθήκη για όλους τους ιδιοκτήτες που σχεδιάζουν να φορτίζουν το αυτοκίνητό τους στο σπίτι, αν και μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο από ό, τι όταν χρησιμοποιείτε ταχυφορτιστή. Η BMW αναμένει η επερχόμενη 745e να πουλήσει περισσότερο από τη σημερινή 740e, η οποία ούτως ή άλλως πηγαίνει καλύτερα εμπορικά από όσο αναμενόταν αρχικά.

Όσο για την υπόλοιπη ανανεωμένη σειρά 7, όλα τα αυτοκίνητα θα υιοθετήσουν ένα νέο ψηφιακό συγκρότημα οργάνων που θα ονομάζεται ‘Live Cockpit’. Θα είναι παρόμοιο με αυτό που έχουμε δει στις σειρές 8 και Z4 Concept και θα δώσει το παρών σε όλα τα μοντέλα προσεχώς, συμπεριλαμβανομένης της επικείμενης σειράς 3. Πέρα από όλα αυτά, το μοντέλο μικρού μεταξονίου, με κωδικό G11, θα μπορούσε να επιστρέψει στην αγορά των ΗΠΑ, εκεί όπου το μοντέλο με μακρύ μεταξόνιο είναι σήμερα η μόνη επιλογή στις εκθέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα