Alert: Ο Kimi Raikkonen είναι στο instagram!

«Ποτέ μη λες ποτέ», λένε και έστω και στα 38 του ο Kimi Raikkonen απέκτησε λογαριασμό στα social media και συγκεκριμένα στο instagram! Μάλιστα ο τρόπος με τον οποίο εκκίνησε την πορεία του εκεί ο «kimimatiasraikkonen» όπως είναι το επίσημο όνομα του λογαριασμού του, ήταν άκρως αντιπροσωπευτικός!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Με ένα σύντομο video όπου παραφράζοντας την

επική του ατάκα «αφήστε με, ξέρω τι κάνω», μας χαιρετάει παραδεχόμενος πως… αυτή τη φορά Δεν ξέρει τι κάνει! Το ερώτημα είναι ποιος κατάφερε να τον πείσει να δημιουργήσει προσωπικό λογαριασμό, αν αυτή ήταν η σύζυγός του Mintuu ή κάποιος φίλος του.

Πάντως προς το παρόν ακολουθεί μόνο 10 account: της γυναίκας του, της Scuderia Ferrari και της Alfa Romeo (αφεντικά βλέπεις), των Puma, Ray Ban, Hublot, Hartwall Original Long Drink (οι χορηγοί του), της ομάδας που έχει δημιουργήσει ο ίδιος και ονομάζεται Ice One Racing και τέλος, του φίλου του Toni Vilander.

Μέσα σε δύο ημέρες έχει αποκτήσει 238 χιλιάδες ακόλουθους, με το video αυτό να έχει ήδη 564 χιλιάδες προβολές και 9887 σχόλια θαυμαστών του Iceman!

Δεν πιστεύουμε να μην ανεβάσετε όλους τους παραπάνω αριθμούς κατά έναν, έτσι δεν είναι;

This time I don’t know what I’m doing. #Kimi7

A post shared by #Kimi7 (@kimimatiasraikkonen) on Dec 28, 2017 at 9:07am PST

Keywords
Τυχαία Θέματα