60 χρόνια ΥΟΚΟΗΑΜΑ από την ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε.

Με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΥΟΚΟΗΑΜΑ Rubber Co. Ltd, η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. πραγματοποίησε πρόσφατα δύο εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, γιορτάζοντας τα 60 χρόνια της αποκλειστικής της συνεργασίας στην Ελλάδα με την Ιαπωνική εταιρία ελαστικών.

Στις εκδηλώσεις

αυτές, εκτός από την διοίκηση της ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, έδωσαν το παρόν και υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη της ΥΟΚΟΗΑΜΑ Europe, αλλά και Συνεργάτες της Ελληνικής Αντιπροσωπείας από όλη την Ελλάδα. Μάλιστα οι τελευταίοι, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις πρωτοποριακές τεχνολογίες που θα ενσωματώνονται στην καινούργια σειρά ελαστικών της φίρμας. Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων αυτών, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις με τους εκπροσώπους της εταιρείας αλλά και να συνομιλήσουν με τους υπόλοιπους επίσημους Συνεργάτες ανά την Ελλάδα.

Η ΥΟΚΟΗΑΜΑ Rubber Company ιδρύθηκε στις 13 Οκτωβρίου του 1917 στην πόλη Yokohama της Ιαπωνίας. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να γνωρίσει τεράστια επιτυχία και να θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων κατασκευαστών ελαστικών παγκοσμίως. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα ελαστικών στην οποία περιλαμβάνονται ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών, λεωφορείων, motorsport και OTR, ανταποκρινόμενη πλήρως στις απαιτήσεις οδηγών και αυτοκινητιστών.

Η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957.

Keywords
Τυχαία Θέματα