ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : Σκοπεύει να γίνει αγρότης ο Σάκης Ρουβάς!

Δεν θα το βάλει κάτω, δεν θα πτοηθεί από την κρίση, αντίθετα θα τον δούμε σύντομα ακόμα και αγρότη στα κτήματά του στην Κέρκυρα!

Ο… καταιγιστικός Σάκης, μιλά για τα σχέδιά του, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το νέο του πρόγραμμα σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας και μοιράζεται μαζί μας, το φύλο του τρίτου του παιδιού.

Δεν θα το βάλει κάτω, δεν θα πτοηθεί από την κρίση, αντίθετα θα τον δούμε σύντομα ακόμα και αγρότη στα κτήματά του στην Κέρκυρα!

Ο… καταιγιστικός Σάκης, μιλά για τα σχέδιά του, αποκαλύπτει λεπτομέρειες

για το νέο του πρόγραμμα σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας και μοιράζεται μαζί μας, το φύλο του τρίτου του παιδιού.

“Είμαι ένας τραγουδιστής που βγήκε στη νύχτα το ’91 με προγράμματα 6 μέρες την εβδομάδα. Πλέον, οι μέρες έχουν μειωθεί στις 2, οπότε σαφώς έχω προσαρμοστεί στην κρίση”.

Κάπως έτσι, λοιπόν, ξεκίνησε η σημερινή συνέντευξη Τύπου του Σάκη για το νέο του πρόγραμμα και όπως ήταν λογικό, έδωσε πάτημα για περαιτέρω ερωτήσεις. “Θέλω η Ελλάδα να στραφεί σε άλλα πράγματα, αναξιοποίητα μέχρι στιγμής και να ανακαλύψει ορισμένα κομμάτια που δεν έχει δώσει την πρέπουσα σημασία. Εγώ για παράδειγμα έχω κάποια κτήματα στην Κέρκυρα τα οποία μου άφησε ο παππούς μου. Αποφάσισα πλέον να ασχοληθώ ενεργά με αυτά, όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά και για να αλλάξω την ποιότητα της ζωής μου”, είπε στη συνέχεια και όλοι μείναμε να τον ακούμε αποσβολωμένοι.

Μπορεί ο Σάκης να γίνει αγρότης; Θα παρατήσει τη μουσική; Τι εννοεί;

“Υπάρχει κρίση και ναι, ανησυχώ αλλά δεν το βάζω κάτω. Θα κάνω αυτό που ξέρω καλά και από εκεί και πέρα θα ασχοληθώ και με άλλα πράγματα που έχουν αξία”, μας καθησυχάζει… Άλλωστε, “στον αγρό μεγάλωσα μέχρι τα 18 μου, με βόλτες στο χωριό με τον παππού και τη γιαγιά. Πάντα μου άρεσε η φύση, γι’ αυτό και αποφάσισα να μείνω 40 χλμ μακριά από το κέντρο της Αθήνας”, αναφέρει ο ίδιος.

Σειρά όμως είχαν οι ερωτήσεις για το νέο του πρόγραμμα, το οποίο ξεκινά στις 5 Οκτωβρίου σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, όπου θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο παρέα με την Αγγελική Ηλιάδη και τις Μέλισσες. “Μου αρέσει να διατηρώ το ενδιαφέρον του κόσμου αμείωτο, γι’ αυτό δεν επέλεξα να κάνω ένα κλασικό πρόγραμμα. Το show θα έχει τον ερωτισμό, το πάθος, τα χρώματα, την αμεσότητα και την ατμόσφαιρα του καμπαρέ και θα δείτε ενδιαφέρουσες συμπράξεις και ντουέτα πάνω στη σκηνή”, είπε ο Σάκης, χωρίς να κρύβει τον ενθουσιασμό του για ένα ενδεχόμενο… καν-καν με τις Μέλισσες.

Κατά τα άλλα, είπε πως για πρώτη φορά στην καριέρα του θα εντάξει στη μπάντα του εκτός από μπουζούκι και βιολί, ώστε να προσφέρει στο κοινό πιο ανατολίτικα ακούσματα, ενώ σαφώς μεγάλο μέρος του σχήματος θα καταλαμβάνει το λαϊκό πρόγραμμα. Σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες του, ο Σάκης είπε για την Αγγελική πως “μπορεί να έχει μακρά πορεία στο χώρο, αλλά τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει ένα άλλο πρόσωπο που με έκανε να την προσέξω”, ενώ για τις Μέλισσες δήλωσε με χαρά πως "δεν είναι μόνο ανερχόμενο συγκρότημα αλλά και πολλά υποσχόμενο”.

Έμ

Keywords
Τυχαία Θέματα