ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΑΟΥΕΛ : Τα 5 μυστικά της σειράς "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ"

Η τηλεοπτική σειρά "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ" είναι εδώ και πολλά χρόνια το αγαπημένο πρόγραμμα χιλιάδων τηλεθεατών.

Υπάρχουν, όμως, πράγματα άγνωστα για τον πρωταγωνιστή, Ρόμπερτ Πάουελ (Robert Powell), και τα γυρίσματα. Μάθετε 5 μυστικά...

Η τηλεοπτική σειρά "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ" είναι εδώ και πολλά χρόνια το αγαπημένο πρόγραμμα χιλιάδων τηλεθεατών.

Υπάρχουν, όμως, πράγματα άγνωστα για τον πρωταγωνιστή, Ρόμπερτ Πάουελ (Robert Powell),

και τα γυρίσματα. Μάθετε 5 μυστικά...

1) Ο Ρόμπερτ Πάουελ δεν ήθελε πάντα να γίνει ηθοποιός. Σπούδασε νομικά και η πρώτη επαφή του με το θέατρο ήταν η θεατρική ομάδα της σχολής.

2) Ο σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι (Franco Zeffirelli), στην αρχή δεν τον προόριζε για τον ρόλο του Χριστού, αλλά για τον ρόλο του Ιούδα! Για τον ρόλο του Χριστού σκεφτόταν πιο γνωστά ονόματα, όπως τον Αλ Πατσίνο (Al Pacino) ή τον Ντάστιν Χόφμαν (Dustin Hoffman)

3) Πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα ο Πάουελ παντρεύτηκε την αρραβωνιαστικιά του Μπάρμπαρα Λορντ (Barbara Lord), καθώς ο παραγωγός Σερ Λιούι Γκράντ (Sir Lew Grade) δεν θα δεχόταν ο ηθοποιός που θα υποδυόταν τον Χριστό να ζει στην αμαρτία!

4) Έχει δηλώσει ότι πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη σειρά δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη θρησκεία και δεν είχε καμία απολύτως άποψη για το πρόσωπο του Χριστού.

5) Πριν τη σκηνή της σταύρωσης, ο Πάουελ έκανε αποχή από το φαγητό για 12 ημέρες για να μοιάζει η εικόνα του πράγματι εξαντλημένη!

Ρόμπερτ Πάουελ
Keywords
Αναζητήσεις
ρομπερτ powel, ρόμπερτ πάουελ
Τυχαία Θέματα