ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ

Συγγενείς, φίλοι, φίλαθλοι, φορείς, αρχές αλλά και απλοί πολίτες θα πουν σήμερα το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Απόστολο Παπουτσάκη που έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 12:00 στον ναό του Αγίου Δημητρίου Άνω Χερσονήσου.

Στην κηδεία αναμένεται να βρεθεί πλήθος κόσμου, καθώς ο εκλιπόντας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και κάθε του δραστηριότητα, είτε στις επιχειρήσεις του είτε στον αθλητισμό συνοδευόταν από ήθος. Ο Απόστολος Παπουτσάκης

άφησε την τελευταία του πνοή νωρίς χθες το πρωί στο ΠΑΓΝΗ. Ο Κρητικός παράγοντας νοσηλευόταν με ισχαιμικό επεισόδιο στο νοσοκομείο ωστόσο, το βράδυ του Σαββάτου υπέστη ανακοπή και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τις τελευταίες ημέρες. Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο Απόστολος Παπουτσάκης είχε υποστεί ισχαιμικό επεισόδιο. Αφού διέφυγε τον κίνδυνο νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Ηρακλείου, αλλά μετά την επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία του μεταφέρθηκε εκ νέου στη ΜΕΘ. Επρόκειτο να αναχωρήσει για την Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση μπάι-πας, ωστόσο η καρδιά του τον πρόδωσε.

Ο Απόστολος Παπουτσάκης που ήταν αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, ξεκινώντας από απλός ασφαλιστής μέχρι που κατέληξε αντιπρόεδρος της ασφαλιστικής εταρείας «Διεθνής Ένωσις», είχε αναμειχθεί για πρώτη φορά με την ομάδα του Εργοτέλη το 2004 και δύο χρόνια αργότερα, ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου του Ηρακλείου, ενώ το 2012 ανέλαβε πρόεδρος του συνεταιρισμού της Super League.

Πηγή: PrismaNews

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ,televtaio antio, apostolo papoutsaki