Το μαγαζί της Νότας Γαβαλά με τον αριθμό της στον Κορυδαλλό

12:42 4/2/2013 - Πηγή: Matrix24

Μαργαρίτα Αργυροπούλου

Ο λόγος για τη Νότα Γαβαλά, ο σύζυγος της οποίας άνοιξε ένα μαγαζί με ρούχα επί της Σκουφά (σχεδόν απέναντι από το ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου), στο Κολωνάκι, με ολοκληρωμένη σειρά ρούχων. Η φίρμα είναι το νούμερο 36259.

Ο αριθμός αυτός δόθηκε στην Νότα Γαβαλά όταν μπήκε στον Κορυδαλλό και όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες αυτή είναι η ονομασία του νέου καταστήματος. Μάλιστα υπεύθυνη πωλήτρια είναι μια παλιά γνώριμη των πελατών του Λάκη Γαβαλά,

η οποία ήταν στο ταμείο της μπουτίκ Burberry, που διατηρούσε ο Λάκης επί της Βουκουρεστίου (αποχωρίστηκε βέβαια το σικ κοστουμάκι που φορούσε στο επώνυμο κατάστημα).

Ας θυμηθούμε τι είχε πει ο σύζυγος της Νότας Γαβαλά, Ηλίας Καραγιώργος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Θέμα: «Το ίδιο νούμερο το έχω χτυπήσει τατουάζ στο σώμα μου, αν σας καλύπτει αυτό. Είναι συναισθηματικό το θέμα. Αν ξέρατε τι σχέση έχω εγώ με τη γυναίκα μου δεν θα μπαίνατε καν στη διαδικασία να με ρωτήσετε. Όταν κάποια στιγμή βγει η γυναίκα μου από τη φυλακή και είναι σε θέση να εργαστεί, αυτό θα είναι το δικό της μαγαζί. Γιατί δεν θα έχει να κάνει τίποτε άλλο, βέβαια, έτσι όπως καταντήσαμε».

Προσθέτοντας, σχετικά με την απόφασή του να ανοίξει μαγαζί εν μέσω κρίσης, «Το μαγαζί το έφτιαξα μόνος μου, χωρίς να δώσω ούτε μία δραχμή. Έκανα τον ηλεκτρολόγο, έκανα τον μπογιατζή, έκανα και τον σοβατζή. Μην φανταστείτε ότι είναι όλα βάσει της οικονομικής κρίσης. Άμα κάτσω και ασχοληθώ με την οικονομική κρίση, ή που θα πρέπει να κάνω παρέα με τη γυναίκα μου στην απέναντι πτέρυγα ή να κλείσω το μαγαζί. Έχω διαδρομή, όμως έχω και παιδιά, έχω οικογένεια και πρέπει να προχωρήσω».

To συγκεκριμένο νούμερο είναι αυτό που δίνεται σε όλους τους έγκλειστους κατά της είσοδό τους και τους συνοδεύει για το υπόλοιπο της κράτησής τους. Πλέον κοσμεί ένα μεγάλο μέρος της ομώνυμης συλλογής ρούχων την οποία ο Ηλίας Καραγιώργος έχει σχεδιάσει και ράψει μόνος του.

Keywords
Αναζητήσεις
νοτα γαβαλα wikipedia
Τυχαία Θέματα