ΤΟ TWITTER ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ

Ο Ντικ Κοστόλο, διευθύνων σύμβουλος του Twitter ανέφερε ότι έρχονται οσονούπω αλλαγές στο design του δημοφιλούς micro blogging, οι οποίες θα έχουν ως αποτέλεσμα η να αποκτήσει έναν πιο πλούσιο χαρακτήρα. 

Οι χρήστες του Twitter αποκτούν τη δυνατότητα τοποθέτησης μίας μεγάλης εικόνας – φόντου η οποία τοποθετείται πίσω από την «κύρια» εικόνα τους (όπως στα προφίλ του Facebook). Η εν λόγω

νέα εμφάνιση θα είναι διαθέσιμη σε κάθε πλατφόρμα (συμπεριλαμβανομένων των Android και iOS), με την εταιρεία να κυκλοφορεί και νέα ειδική εφαρμογή και για iPad. Η βασική σελίδα έχει αναπροσαρμοστεί για να προβάλλει περισσότερο εικόνες, με την εικόνα του προφίλ να τοποθετείται σε περίοπτη θέση, όπως και το photo stream, το οποίο θα είναι και διαθέσιμο μέσω εφαρμογών. Η εμφάνιση των ανανεωμένων σελίδων έχει ξεκινήσει ήδη, και κάποια στιγμή όλοι οι χρήστες θα πρέπει να μεταβούν στο νέο …look του Twitter.

Με τις επικείμενες αλλαγές, τελικά το Twitter επιδιώκει να μοιάσει κατά κάποιο τρόπο στον «βασιλιά»των social media, το Facebook; Μέχρι τώρα οι δύο υπηρεσίες δεν θεωρούνταν (ακριβώς) ανταγωνιστικές μεταξύ τους, καθώς το ένα είναι εργαλείο κοινωνικής δικτύωσης και το άλλο εργαλείο microblogging.

Περισσότερες πληροφορίες στο: http://blog.twitter.com/2012/09/expand-your-experience-new-twitter-for.html

Keywords
Τυχαία Θέματα